Miten ratkaisumme pienentävät ympäristöjalanjälkeäsi

Meiser Design Hotel - 4

Erittäin tehokkaan eristyksen ja kylmäsiltojen hallinnan ansiosta energiatehokkuus on Viessmannin kylmähuoneen tärkein etu. Jopa TÜV Südin toteuttama markkina-analyysi on osoittanut, että Viessmannin kylmähuoneen energiankulutus on 18,1 % pienempi kylmähuonetta kohti markkinoiden keskiarvoon verrattuna johtuen sen eristysominaisuuksista ja kylmäsiltojen hallinnasta.


Kylmäsillat voidaan välttää Viessmannin kylmä- ja pakastehuoneilla seuraavien seikkojen ansiosta:

  • laadukas tuotanto ja tarkka suunnittelu
  • muotoon sopivat liitännät
  • erittäin tarkasti valmistetut ponttiliitosprofiilit
  • saumojen väleissä ei rakoja tai vain minimaaliset raot
  • seinien limitys

Eristystehokkuus parantaa energiatehokkuutta ja vähentää ilmastovaikutuksia.

Kylmäaineet, joiden GWP* on alhainen

Olemme vaihtaneet kylmäkalusteidemme kylmäaineet aiempaa ympäristöystävällisemmiksi. Uudet kalusteet on muutaman vuoden ajan suunniteltu luonnollisille kylmäaineille, joiden GWP-arvo on alhainen, kuten propaanille ja hiilidioksidille.

Muutamme kylmäaineemme ja jäähdytysyksikkömme vähitellen ekologisesti kestävämmiksi tuotteiksi, joiden GWP-arvot ovat alhaisemmat. Tällä tavoin voimme vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tuoda markkinoille innovatiivisia kylmäjärjestelmiä, joissa käytetään tulevaisuuden kannalta kestäviä, ympäristöä säästäviä kylmäaineita.

*GWP tarkoittaa lämmitysvaikutusta (Global Warming Potential)

Food Freshness Blog article

Ruokahävikin vähentäminen

TectoCell-kylmä- ja -pakastehuoneidemme hygieniaominaisuuksien, kuten seinien ja lattioiden limityksen, vähempien saumojen ja antimikrobisen jauhemaalin, ansiosta voimme auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Huoneet voidaan huoltaa ja puhdistaa helposti, ja ulkoiset tekijät, kuten lika, mikrobit tai bakteerit, eivät pysty selviytymään tai vaikuttamaan varastoitujen tuotteiden laatuun.  Näin tuotteiden laatu ja käyttöikä säilyvät hyvänä.

Kestävät energiaratkaisut elintarvikekaupan päästöjen vähentämiseksi

Yli 70 % elintarvikekaupan käyttämästä energiasta on sähköä eurooppalaisen keskiarvon mukaan. Valtaosan siitä, noin 60 %, kuluttavat myymälän kylmäkalusteet.

Elintarvikekauppiaat etsivät keinoja pienentää hiilijalanjälkeään ja ottaa käyttöön ympäristöystävällisempää myymäläteknologiaa. Tämän tavoitteen tueksi olemme kehittäneet asiakkaillemme ratkaisuja, joilla voidaan merkittävästi vähentää kylmäkalusteiden tarvitsemaa energiaa.

ESyCool green on kokonaisvaltainen energiaratkaisu, joka mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen vain yhdestä järjestelmästä. Integroitu, ekologisesti kestävä ratkaisu kuluttaa jopa 15–25 % vähemmän energiaa kuin uusimmat huipputekniset järjestelmät.

Haluatko tietää lisää lämmityksen, jäähdytyksen ja energianhallinnan yhdistämisestä? Täältä Täältä löydät lisää ESyCool greenin mielenkiintoisia etuja!

Sustainability greens

Haluatko tietää lisää ratkaisujemme ekologisesta kestävyydestä ja päästöistä? Ota meihin yhteyttä.