Kuinka ratkaisumme pienentävät sinun ympäristöjalanjälkeäsi

Meiser Design Hotel - 4

Erittäin tehokkaan eristyksen ja lämpösiltahallinnan ansiosta energiatehokkuus on Viessmannin kylmähuoneen tärkein etu. Jopa TÜV Südin tekemä markkina-analyysi on osoittanut, että markkinoiden keskiarvoon verrattuna Viessmannin kylmähuoneen energiankulutus on 18,1 % pienempi kylmähuonetta kohden sen eristysominaisuuksien ja lämpösiltojen hallinnan ansiosta.


Lämpösillat voidaan välttää Viessmannin kylmä- ja pakastehuoneissa seuraavilla menetelmillämme:

  • Laadukas tuotanto ja tarkka suunnittelu
  • Muotoihin sopivat liitokse
  • Kieleke- ja uraprofiilit valmistetaan erittäin tarkasti
  • Ei yhtään tai vain minimaaliset ilmaraot liitosten välillä
  • Seinien limitys

Eristystehokkuus parantaa energiatehokkuutta ja vähentää siten ilmaston lämpenemistä.


Kylmäaineet alhaisella GWP:llä*

Olemme vaihtaneet kylmäkalusteidemme kylmäaineet luonnollisiin ja ympäristöystävällisiin kylmäaineisiin. Uudet kalusteemme on suunniteltu jo usean vuoden ajan luonnollisille kylmäaineille, kuten propaanille ja hiilidioksidille, joiden GWP-arvo on hyvin alhainen.

Muutamme kylmäaineitamme ja kylmäyksikköjämme vähitellen kestävämmiksi tuotteiksi, joiden GWP-arvot ovat alhaisemmat. Sen myötä otamme vastaan tulevaisuuden haasteet ja tehtävän tuoda markkinoille innovatiivisia kylmäjärjestelmiä, joissa käytetään tulevaisuuden kestäviä kylmäaineita.

*GWP = Global Warming Potential eli ilmaston lämpenemispotentiaali

Food Freshness Blog article

Ruokahävikin vähentäminen

TectoCell-kylmä- ja pakastehuoneidemme hygieenisten ominaisuuksien, kuten seinien limittäisyyden, lattiapintojen, harvempien liitoskohtien ja antimikrobisen jauhemaalauksen ansiosta voimme osaltaan vähentää ruokahävikkiä. Huoneita on helppo huoltaa ja puhdistaa, eivätkä ulkoiset vaikutukset, kuten lika, bakteerit tai bakteerit, pysty selviytymään niissä eivätkä vaikuta varastoitujen tavaroiden laatuun. Näin tuotteen laatu ja pitkäikäisyys voidaan säilyttää.

Kestävät energiaratkaisut vähentävät päästöjä elintarvikekaupassa

Keskimäärin yli 70 % elintarvikkeiden vähittäiskaupassa käytetystä energiasta kuluu sähköön Euroopassa. Ja suurin osa siitä, n. 60 % kuluu myymälän kylmälaitteiden virtalähteisiin.

Elintarvikekauppiaat etsivät tapoja pienentää CO2-jalanjälkeään ja ottaa käyttöön vihreämpiä teknologioita myymälöissään. Tämän tavoitteen tukemiseksi olemme kehittäneet asiakkaillemme ratkaisuja, jotka vähentävät merkittävästi kylmälaitteiden energiankulutusta.

ESyCool green on kokonaisenergiaratkaisu, joka mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen vain yhdestä järjestelmästä. Integroitu kestävä ratkaisu kuluttaa jopa 15-25 % vähemmän energiaa kuin uusimmat huipputekniset järjestelmät.

Haluatko tietää lisää lämmityksen, kylmän ja energianhallinnan yhdistämisestä? Täältä löydät lisää mielenkiintoisia ESyCool greenin etuja!

Sustainability greens

Haluatko tietää enemmän ratkaisujemme kestävyydestä ja päästöistä? Ota yhteyttä!