Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu Viessmann Refrigeration Solutionsilla

Olemme perheyritys. Siellä ovat juuremme, sieltä me tulemme. Siksi otamme vastuumme huolehtia perheenjäsenistämme, kumppaneistamme, asiakkaistamme, tuotteitamme käyttävistä ihmisistä ja meidän kaikkien yhteisestä planeetasta kotina. Osana globaalia Viessmann-perhettä työskentelemme kaikki yrityksemme tarkoituksen toteuttamiseksi:


Luoda yhdessä elinympäristöjä tuleville sukupolville

Kylmäratkaisujen valmistajana luomme yhdessä turvallisia ympäristöjä lämpötilaherkille tuotteille, kuten elintarvikkeille ja lääkkeille, ja mahdollistamme toiminnan, joka edistää ihmisten hyvinvointia. Koko elinkaaren kattavalla tuellamme myötävaikutamme kestävään tulevaisuuteen ja planeettamme säilyttämiseen yhtenä Viessmann-perheenä.

Tai lue lisää Viessmann-konsernin vastuullisuudesta täältä  (EN). 

Napsauta tästä lukeaksesi lisätietoja kestävän kehityksen esitteestämme.VRS Sustainability EN

Ilmastotavoitteemme

Viessmann-konsernina asetamme itsellemme tieteeseen perustuvia ilmastotavoitteita. Käytimme tätä varten kahta maailmanlaajuisesti tunnustettua kirjanpitostandardia - Greenhouse Gas Protocol ja Science Based Targets  -aloitetta varmistaaksemme, että prosessimme on ilmastotieteen mukainen. Tuloksena havaitsimme, että Refrigeration Solutionsin hiilijalanjälki on tänä päivänä 257,6 kt CO2e.

Kuten ensimmäisessä Viessmannin ilmastoraportissa ilmoitimme, pyrimme nyt vähentämään omia päästöjämme absoluuttisesti mitattuna vähintään 48 % ja alku- ja loppupään epäsuoria päästöjä vähintään 55 % (sekä vuoteen 2030 mennessä että vuoteen 2019 verrattuna).

VRS Sustainable Footprint

Tutustu täältä tarkemmin, mitä me teemme Viessmann Kylmäjärjestelmillä täyttääksemme tavoitteemme ja siirtyäksemme kohti kestävää tulevaisuutta.

Tutustu aiheeseen täällä

Tehtaamme

Lisätiedot täältä

Laadun hallinta

Tutustu hankintaamme

Toimittajahallinta

Lue lisää täältä

Ratkaisumme

Kuinka suunnitellaan tuotantoprosessit tehokkaiksi 

Muutoksen hallinta

Lue lisää täältä

Sosiaalinen vastuu