Viessmann-kylmäratkaisut

Viessmann valmistaa innovatiivisia kaupallisia kylmäratkaisuja päivittäistavarakaupalle, ruokapalveluille sekä elintarviketeollisuudelle kuten myös muille käyttöalueille. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällinen jäähdytys helppokäyttöisuuden ja -huollettavuuden ohella ovat näiden ratkaisujen ydin.

Tecto-tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu keskuskoneellisia ja omakoneellisia kylmäkalusteita, kylmähuoneita ja jäähdytysjärjestelmiä, varusteita ja lisäpalveluita. Tecto-tuotteet ovat tunnettuja korkeista hygieniaominaisuuksistaan ja elintarviketurvallisuuden varmistamisesta. Niitä voi myös räätälöidä sopimaan asiakkaidemme konsepti- ja yrityskuvavaatimuksiin.

Tecto-tuotteet valmistetaan Viessmannin tehtailla Suomessa ja Saksassa, ja niitä edustavat paikalliset myyntiyhtiöt 18 Euroopan maassa. Myynnin tukena on lisäksi laaja yhteistyökumppaneiden verkosto. Tällä varmistamme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paikallisesti kaikkia tuotteitamme ja palveluitamme huollosta tekniseen tukeen asti.

Kehitämme kylmäratkaisuja tulevaisuuden hyväksi. Yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Frank Winters, CEO, Viessmann refrigeration solutions

Kiinnostuitko? Ollaan yhteydessä.