Viessmann Refrigeration Solutions

Viessmann Refrigeration Solutions - turvallisten ja hygieenisten elinympäristöjen luominen kestävämmän tulevaisuuden puolesta 

Kylmäratkaisujen valmistajana luomme turvallisia ympäristöjä herkille tuotteille, kuten elintarvikkeille ja lääkkeille, ja mahdollistamme toiminnan, joka auttaa tuomaan hyvinvointia ihmisille. Tarjoamalla tukea laitteiden koko elinkaaren ajan edistämme yhtenä Viessmann-perheenä ekologisesti kestävää tulevaisuutta ja planeettamme säilymistä elinkelpoisena. 

Viessmann-konserni on perheyritys, joka perustettiin Hofissa Saksassa 1917. Tänään Viessmannia johtaa neljännessä sukupolvessa Max Viessmann. Yhtiö edustaa jatkuvuutta ja pitkän aikavälin arvoja, jotka ovat tiimilähtöinen, vastuullinen ja yrittäjähenkinen.  

Matkalla kohti kestävää tulevaisuutta toimitamme kaupallisia kylmäratkaisuja päivittäistavarakaupalle, ruokapalveluille ja terveydenhuollolle. 1700 kylmäalan ammattilaista 20 toimipisteessä eri puolilla Eurooppaa luo joka päivä yhdessä  elinympäristöjä tuleville sukupolville ratkaisujemme avulla. Edistämme elintarviketurvallisuutta ja turvallisia ympäristöjä asiakkaidemme jokapäiväiseen elämään.

Vuodesta 2003 lähtien Vitec, lyhenne Viessmann Technologiesista, toimittaa puhdastilaratkaisuja sairaaloille, biotieteille ja lääketeollisuudelle, korkean teknologian teollisuudelle, sähköiselle liikenteelle, vertikaaliviljelylle ja monille muille aloille ihmisten, ympäristön tai herkkien tuotteiden ja toimintojen suojaamiseksi. Viessmann Technologies on osa Viessmann Refrigeration Solutions -liiketoiminta-aluetta ja toteuttaa puhdastilat sinne, missä niitä tarvitaan

Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy

Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy on vuonna 2003 perustettu Suomen myyntiyhtiö, joka yhdessä tytäryhtiöidensä Suomen Jääkylmä Oy:n ja FCool Oy:n kanssa on Suomen johtava kokonaisvaltaisten kylmäratkaisujen tarjoaja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Porvoossa. Muut toimipisteemme ovat Vantaalla, Tampereella, Turussa, Keravalla, Lahdessa, Kuopiossa ja Oulussa. Yhtiössä työskentelee kaikkiaan n. 100 henkilöä.  Palvelemme asiakkaitamme suunnittelemalla ja asentamalla kylmäratkaisut sekä huoltamalla niitä koko niiden elinkaaren ajan. Olemme asiakkaidemme luottokumppani ja uskomme, että hyvän asiakaskokemuksen takana on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Lisäksi teemme yhteistyötä kylmäalan parhaiden asennus- ja huoltokumppanien kanssa. Kaikessa tekemisessämme näkyvät arvomme yhteistyö, yritteliäisyys ja vastuullisuus. Toimitamme asiakkaillemme kylmäratkaisuja ja huoltopalveluja kaikkialle Suomeen.

Laadukkaiden ja energiatehokkaiden kaupallisten kylmäratkaisujen valmistus Saksassa ja Suomessa

Viessmann factory in Hof - flags

Vuodesta 1974 lähtien energiatehokkaat ja hygieeniset kylmähuoneratkaisumme on valmistettu huolella Hofissa, Baijerissa. Täällä yli 500 kylmäalan ammattilaisen omistautunut tiimi kehittää ja  valmistaa huipputuotteita arvostetuille asiakkaillemme. Kun jatkamme matkaa pohjoiseen, saavumme toiseen tuotantolaitoksemme Porvooseen, Suomeen, jossa on huomattava 70-vuotinen toimintahistoria. Tällä hetkellä yli 300 kylmätekniikan asiantuntijaa kehittää ja valmistaa innovatiivisia kaupan kylmäjärjestelmiä ja –kalusteita omakoneellisina ja keskuskoneellisiin asennuksiin.

Tarjoamalla tukea laitteiden koko elinkaaren ajan takaamme asiakkaidemme toimintaympäristöille parhaan mahdollisen toimintakyvyn ja pitkäaikaisen menestyksen.

Otamme vastuun. Kuuntelemme. Yhdessä me onnistumme.

Frank Winters - CEO Viessmann Refrigeration Solutions

Olemme keskittyneet päästöjemme vähentämiseen ja asettaneet itsellemme kunnianhimoisia ilmastotavoitteita. Saavutamme tavoitteemme ja kuljemme kohti ekologisesti kestävää tulevaisuutta. Kokonaisenergiaratkaisumme tukee ruokakauppojen kestävän kehityksen ponnisteluita, sillä se mahdollistaa keinot, joilla saavutetaan nollapäästöinen ruokakauppa."

Frank Winters // CEO, Viessmann Refrigeration Solutions

Kaupallisista kylmäratkaisuista elinkaariratkaisuihin

1953

Viessmann - Porvoo factory history

Korkealaatuiset kylmäkalusteet: Kylmäkalusteiden valmistus alkaa Porvoossa, Norpe Oy:ssä 

1974

Viessmann - Hof factory history

Hygieeniset kylmähuoneet: Kylmähuoneiden valmistus alkaa Hofissa, Saksassa. 

2003

Viessmann Vitec - clean room

Puhdastilateknologia: Puhdastilojen yksikkö Viessmann Technologies GmbH perustetaan Hofiin. 

2012-2013

Viessmann headquarter Allendorf - flags

Euroopan johtava kylmäratkaisutoimittaja: Viessmann Group ostaa Hofin (12/2012) ja Porvoon (06/2013) tehtaiden toiminnot ja perustaa kylmädivisioonan. 

2019-2021

Viborg Office - Viessmann

Huoltopalvelutarjonta laajenee: Viessmann ostaa useita huoltoyhtiöitä Norjassa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa ja Tšekeissä vahvistaakseen paikallista läsnäoloaan. 

Today

Viessmann Sustainability - Leaves

Viessmann on asettanut itselleen kunnianhimoisia ilmastotavoitteita ja työskentelee aktiivisesti niiden saavuttamiseksi. 

Viessmann Hof factory - bird view

Tuotanto

Lue lisää
VIessmann Sustainability - Bee

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu

Lue lisää
Viessmann Recruitment - Handshake

Ura Viessmannilla

Lue lisää