Tutkimus päivittäistavarakaupan ja ruokapalveluiden yhdistymisestä

30.7.2019

Tutkimus päivittäistavarakaupan ja ruokapalveluiden yhdistymisestä

Päivittäistavarakauppa ja ruokapalvelut

Perinteisille supermarketeille, jotka kilpailevat muun muassa lisääntyien hinnan alennusten ja verkkokaupan puristuksissa, nämä voivat olla vaikeita aikoja. Monien toimijoiden on varmasti vaikeata sopeutua jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen, jossa marginaalit kutistuvat ja toimintamallit muuttuvat. Yhä useammat ovat kuitenkin sopeutuneet uuteen toimintaympäristöön menestyksellisesti muuttamalla fokustaan ja uudistamalla tarjontaansa. Menestyjiä yhdistää entistä voimakkaampi panostus monipuoliseen ruokatuotteiden kysynnän tyydyttämiseen.

Olemme laatineet yhdessä IGD:n* kanssa raportin, jossa tarkastellaan miksi ja miten edellä mainittu muuttaa elintarvikkeiden vähittäiskauppaa, kellä on tarjota markkinoiden parhaat ratkaisut juuri nyt, ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa.

Haluatko lukea raportin kokonaisuudessaan? Täytä yhteystietosi, niin saat koko raportin nähtäväksesi. Raportti on englanninkielinen.

Lähettäkää minulle päivittäistavarakaupan ja ruokapalveluiden yhdistymistä käsittelevä raportin kokonaisuudessaan.

* IGD on päivittäistavarakaupan alalla toimiva, tutkimus- ja koulutuspalveluita tarjoava hyväntekeväisyysjärjestö. IGD on tehnyt yhteistyötä johtavien päivittäistavarakaupan valmistajien ja vähittäismyyjien kanssa yli 100 vuoden ajan, ja sillä on toimipisteet Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Lue lisää IGD:stä täältä.