Kylmälaitteiden asennustyö on jatkuvaa kilpajuoksua kelloa vastaan

20.5.2021
Viessmann installation team

Aikasi on rahaa, mutta toisin kuin rahaa, aikaa ei voi palauttaa. Asennustyössä aika on asentajaa vastaan. Asennusaika tarkoittaa väistämättä tuottamatonta katkosta myymälän liiketoiminnalle. Me haluamme lyhentää myymälän rajoitetun käytön aikaa niin paljon kuin mahdollista, sillä kauppiaan tavoitteet ovat meidänkin tavoitteita.

Koska olemme ihmisiä, olemme mestareita tekemään paljon asioita samanaikaisesti säästääksemme aikaa. Sitä pidetäänkin usein merkkinä tuottavuudesta. Hyppiminen tehtävästä toiseen ei välttämättä sittenkään ole kovin tuottoisaa, ja teemme lisäksi todennäköisemmin inhimillisiä virheitä.

Kylmäkalusteiden asennusprosessin virtaviivaistamiseksi ja inhimillisten virheiden vähentämiseksi Viessmann Kylmäjärjestelmät on kehittänyt PipeMOSTin.

Tyyppilisessä ruokakaupassa on usein metreittän putkituksia. Perinteisesti asennuskumppani tekee putkiliitokset paikan päällä asennuksen aikana. Työssä kuluu paljon aikaa mittaamiseen, suunittelemiseen, leikkaamiseen, taivuttamiseen, putkien paikalleen asettamiseen ja juottamiseen.

Viessmannin innovatiivinen PipeMOST ja valmiiksi tehtaalla asennetut vakioelementit on ratkaisu tähän haasteeseen. Ainoa, mitä asiakkaan tiloissa tarvitsee tehdä, on liittää putket kalustelinjastossa yhteen. Mitä enemmän aikaa säästämme, sitä tehokkaampia, tuottavampia ja iloisempia me ja asiakas olemme.

PipeMOSTin tarjoama virtaviivaistettu asennustyö lyhentää aikaa, jolloin asiakkaan myymälä on rajoitetusti käytössä. Mitä pidempään tilat ovat rajoitetusti auki, sitä enemmän se vaikuttaa asiakkaan liiketoimintaan. Myymälän avaaminen asiakkaille niin pian kuin mahdollista on yksi asennustyön avaintavoitteista.

Viessmann Kylmäjärjestelmien PipeMOST helpottaa asennustyötä, vähentää merkittävästi koko prosessin kestoa ja varmistaa korkealaatuisen toimivuuden koko kalusteen käyttöiän ajan. PipeMOST säästää yli kaksi tuntia asennusaikaa kunkin kahdeksan kalusteen linjaston kohdalla.

Työvaiheet ja ajankäyttö perinteisessä putkituksessa.

Piping.png

Työvaiheet ja ajankäyttö PipeMOST-putkituksessa.

PipeMOST.png

Katso animaatio tästä

Haluatko tietää lisää PipeMOSTista? Ota yhteyttä myyntitiimiimme niin jutellaan!