Oivalluksia kylmäliiketoiminnassa

Kylmälaitteiden puhdistusvinkkejä

25.5.2021

Näin huollat myymäläsi kylmälaitteita helposti. Nappaa tästä putsausvinkit.

Lue lisää

Kylmälaitteiden asennustyö on jatkuvaa kilpajuoksua kelloa vastaan

20.5.2021

Aikasi on rahaa, mutta toisin kuin rahaa, aikaa ei voi palauttaa. Asennustyössä aika on asentajaa vastaan. Asennusaika tarkoittaa väistämättä tuottamatonta katkosta myymälän liiketoiminnalle. Me haluamme lyhentää myymälän raoitetun käytön aikaa niin paljon kuin mahdollista, sillä kauppiaan tavoitteet ovat meidänkin tavoitteita.

Lue lisää

Ekologista suunnittelua ja energiamerkintää koskevat EU-direktiivit astuvat voimaan maaliskuussa 2021

12.1.2021

Ekologista suunnittelua ja energiamerkintää koskevat EU-direktiivit astuvat voimaan - mitä niillä oikeastaan tarkoitetaan?

Lue lisää

Raportti kylmä- ja pakastekategorioiden viimeisimmistä trendeistä

1.6.2020

Kuinka vähittäiskauppiaat ja valmistajat kommunikoivat kuluttajan kanssa kiinnittääkseen heidän huomion?

Lue lisää

Tutkimus päivittäistavarakaupan ja ruokapalveluiden yhdistymisestä

30.7.2019

Päivittäistavarakaupan ja ruokapalveluiden yhdistyminen kiihtyy koko ajan. Monet päivittäistavarakauppiaat miettivät, miten voisivat hyötyä muista kuin elintarvikkeiden vähittäismyyntiin liittyvistä kasvumahdollisuuksista. Käyttötavarakaupassa on tällä hetkellä omat haasteensa, mutta valmisruokien myynti on kasvava markkina. 

Lue lisää

Sinulle minä kukat kannan, ystävälleni rakkaimmalle annan — kauppias huolehtii asiakkaiden tarpeista ja Viessmann kukkien säilyvyydestä.

6.6.2018

Kukka-alan ammattilainen tietää, että hänen roolinsa on tarjota tuoreita tuotteita ja henkilökohtaista palvelua asiakkaan tunteikkaimpana aikana — häissä, valmistujaisissa, syntymäpäivinä, vuosipäivinä ja jopa hautajaisissa. Olemme luotettava kumppani kukkien säilytykseen ja esillepanoon liittyvissä asioissa. Voit keskittyä asiakkaisiisi sataprosenttisesti, kun perusasiat, kuten kukkien säilyttäminen oikeassa lämpötilassa, ovat kohdallaan.

Lue lisää