Viessmann Refrigeration Solutions sponsoroi World Refrigeration Day 2021 -verkkotapahtumaa

World Refrigeration Day 2021 - News header image

Viessmann Kylmäjärjestelmät sponsoroi World Refrigeration Day -tapahtumaa jo kolmatta kertaa peräkkäin. Tapahtuma järjestetään 26.6., ja tällä kertaa tavoitteena on lisätä tietoisuutta jäähdytyksen, ilmanvaihdon ja lämpöpumppujen merkityksestä.

Miksi kylmä on tärkeää?

Maailmanlaajuinen Covid-19-pandemia on osoittanut, miten tärkeää turvallinen ympäristö on ihmisille ja planeetallemme. Kylmällä on keskeinen rooli monella eri tavalla: se voi olla oikea lämpötila, jossa varastoidaan elintärkeitä rokotteita tai verinäytteitä, tai kylmäketjun ylläpitämistä elintarvikekaupassa ja ravintoloissa elintarviketurvallisuuden takaamiseksi ja lopulta ruokahävikin pienentämiseksi.

Sponsoroimalla tapahtumaa Viessmann Refrigeration Solutions haluaa yhtenä markkinoiden johtavista yrityksistä Euroopassa jakaa tietoa ja osaamista tällä alalla. “Tavoitteenamme on tarjota turvallisia ympäristöjä vaativille tuotteille ja toiminnoille. Keskitymme tulevaisuuden ratkaisuihin ja toimitamme elinkaaren mittaista tukea asiakkaidemme liiketoiminnan ja niiden ekologisten vaikutusten uudelleen määrittämiseksi.” summaa Frank Winters, CEO Viessmann Refrigeration Solutions. 

Viessmann installation team

Keskitytään ihmisiin elintärkeällä kylmäalalla

Tämän vuoden World Refrigeration Day kurkistaa työuriin kylmäalalla ja sloganiksi on valittu ‘Cooling Champions: Cool Careers for a Better World’. Kampanjan tavoitteena on inspiroida opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia kaikkialla maailmassa, naisia ja miehiä, vastaamaan yhteisönsä haasteisiin jatkamalla uraa tällä tärkeällä sektorilla. Viessmann on mukana tapahtumassa edistääkseen kylmäalan ammattilaisten merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille. Viessmann Refrigeration Solutions tarjoaa nuorille ammattilaisille uramahdollisuuksia yrityksessä, jonka vahvana tavoitteena on luoda eläviä ympäristöjä tuleville sukupolville.


Tämä digitaalinen tapahtuma haluaa avata näkökulmaa kylmäliiketoimintaan ja niihin mielenkiintoisiin työtehtäviin, joita sektori tarjoaa. Alalla on varmasti suuri tulevaisuuden potentiaali!

Lisätietoja: vrs_communications@viessmann.com