Viessmann käynnistää Porvoossa yhteistoimintaneuvottelut organisaation uudelleenjärjestelysyistä

Logo on white 750 px

Kaupallisia kylmäratkaisuja valmistava Viessmann Refrigeration Systems Oy aloittaa Porvoossa yt-neuvottelut organisaationsa uudelleenjärjestämiseksi. Neuvottelujen piirissä on 27 toimihenkilöä, ja mahdollisten irtisanomisten arvioidaan koskevan enintään 9 henkilöä.

Yhtiö käynnisti viime vuonna mittavan, kannattavuuden parantamiseen tähtäävän muutosohjelman, joka jatkuu edelleen. Yhtenä muutosohjelman osana on organisaation suorituskyvyn tehokas johtaminen. Käynnistyvien neuvottelujen kautta yhtiö pyrkii varmistamaan sekä nykyisessä että tulevaisuuden toimintaympäristössä tarvittavat henkilöresurssit.


Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Joachim Schlichtig tai henkilöstöjohtaja Maria Boije-Malm. 


Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Joachim Schlichtig, puh. 050 339 1616 Sähköposti: ScgJ@viessmann.com

Henkilöstöjohtaja Maria Boije-Malm, puh. 050 596 7182 Sähköposti: BojM@viessmann.com


Tietoa Viessmannista

Viessmann Group on yksi maailman johtavia lämpö-, teollisuus ja kylmäjärjestelmien valmistajia. Perheyhtiö perustettiin 1917, ja se työllistää noin 12 000 ihmistä. Konsernin vuotuinen liikevaihto on 2,25 miljardia euroa. Viessmann on kansainvälinen yritys, jolla on 23 tuotantolaitosta yhteensä 12 eri maassa, myyntiyhtiöt 74 maassa ja 120 jälleenmyyjää ympäri maailman. Suomessa Viessmannilla on lämmitysjärjestelmien myyntiyhtiö Vantaalla ja Porvoossa kylmäratkaisuja valmistava tehdas,Viessmann Refrigeration Systems Oy, sekä myyntiyhtiö Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy. Yhtiö työllistää Suomessa yli 400 kylmä- ja lämmitysalan ammattilaista.