We care for cold - Viessmannin lupaus tuleville sukupolville

Viessmann_Euro2020_personnel
  • Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen säästäminen vaativat toimenpiteitä jokaiselta.
    Viessmann osallistuu näihin talkoisiin vihreän myymäläteknologian avulla.

  • Ostoskokemuksen perustana ovat digitaalisen viestinnän integrointi kylmäkalusteratkaisuihin, tuotteiden esillepano ovellisissa kaapeissa ja elintarvikekauppiaiden innostaminen ryhtymään viljelijöiksi.

  • Autamme vähittäiskauppiaita säilyttämään ruoan tuoreena ja vähennämme ruokahävikkiä.

  • Viessmann Refrigeration Solutions vahvistaa markkina-asemaansa Euroopassa uusilla myyntikonttoreilla.

  • Viessmannista tulee kylmäalan kokonaisratkaisujen tarjoaja palvelujensa ja digitaalisten työkalujensa ansiosta sekä uusien yritysostojen tukemana. 

Düsseldorf, 16. helmikuuta 2020 –Viessmann Refrigeration Solutions esitteli EuroShop 2020 -messuilla innovaatioita, jotka vastaavat elintarvikealan vähittäismyyjien ja tulevien sukupolvien tarpeisiin. Viessmann on kasvanut jatkuvasti kylmäratkaisujen toimialalla, ja teemalla ”We care for cold” se keskittyy trendeihin, jotka koskettavat jokaista. Messuilla esillä olleet aiheet olivat ilmastonmuutos, tulevaisuuden vähittäismyynti ja luonnonvarojen säästäminen, mikä kuvastaa Viessmannin tavoitetta kehittää elinympäristöämme tulevien sukupolvien hyväksi. Ottamalla huomioon nämä suuntaukset kylmäratkaisuissaan Viessman pyrkii jatkamaan kasvuaan yhdessä elintarvikkeiden vähittäiskaupan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

EuroShop 2020 viitoittaa tietä eteenpäin

Refrigeration Solutions -liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja Frank Winters kertoo: ”Meidän kaikkien on ryhdyttävä toimiin planeettamme säilyttämiseksi tuleville sukupolville. Viessmann Refrigeration Solutions, näiden markkinoiden asiantuntijana, haluaa olla asiakkaillemme ensisijainen kumppani, koska huolehdimme kylmästä ja siltä osin asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuudesta. Asiantuntemustamme hyödyntäen pyrimme auttamaan asiakkaitamme menestymään ja edistämään planeettamme säilyttämistä elinkelpoisena”.

Tässä tehtävässä EuroShop 2020 oli tilaisuus osoittaa, miten Viessmann kehittää jatkuvasti uusia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja. Vihreän myymäläteknologiansa avulla Viessmann auttaa elintarvikekauppiaita toimimaan ympäristöä säästävällä tavalla tuomalla markkinoille ESyCool green -ratkaisun. Tämä palkittu energiajärjestelmä auttaa vähentämään, optimoimaan ja jopa varastoimaan energiaa. Ratkaisu sai saksalaisen ilmasto- ja ympäristöalan IKU-innovaatiopalkinnon, ja energiansäästö on todistettu niin teoriassa, riippumattomasti kuin myös käytännössä. ESyCool green -ratkaisu on nyt kaupallistettu teolliseksi tuotteeksi vastamaan investoinnin elinkaaren aikaisina hyötyinä.

Mitä tulevaisuuden ostoskokemukseen tulee, Viessmann on kehittänyt uudet Tecto MD7- ja Tecto SV5-kylmähyllykkösarjat, jotka vastaavat vähittäiskauppiaiden esittämiin kestävyys- ja myynninedistämistarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Viessmann ajattelee ruuan tuottamista myös uudella tavalla esittelemällä &everin vertikaaliviljelyratkaisun ja mahdollistamalla sen, että elintarvikekauppiaat voivat ryhtyä ruoan viljelijöiksi tulevaisuudessa.

Viessmann tarjoaa EuroShop-messuilla kylmäkalusteratkaisuja, jotka auttavat säilyttämään ruoan tuoreena entistä pidempään ja vähentämään näin hävikkiä. Uusi, keskikorkea, omakoneellinen Tecto SV3 PI -kylmähyllykkösarja on erinomainen esimerkki siitä, miten elintarvikkeiden myynninedistäminen ja lämpötilaominaisuudet voidaan yhdistää yhdessä tuotteessa plug-in-teknologiaan ja luonnolliseen R290-kylmäaineeseen.

Viessmann näkee kylmäalan palvelut tärkeänä investointina

Kansainvälisen kylmätuotteiden asiantuntijatiimin jatkuvasti kasvaessa Viessmann pyrkii laajentamaan myös palveluliiketoimintaansa. Ensimmäiset askeleet kohti kokonaisratkaisujen tarjoajaa on otettu ostamalla alan palveluyrityksiä Saksasta ja Norjasta. Omien palvelumahdollisuuksiensa lisäksi Viessmann rakentaa myös entistä vahvempaa kumppaniverkostoa voidakseen tarjota kattavan valikoiman kylmäpalveluja.

Täydentääkseen kaupallisten kylmätuotteiden valikoimansa Viessmann esitteli EuroShop-messuilla uuden Tec2Track-etävalvontatyökalun. Tämä helposti mukautettava työkalu valvoo vähittäismyymälän toimintoja ja tarjoaa tietoa, jota voidaan hyödyntää tehokkuuden optimointiin ja energian säästämiseen.

Kokonaisratkaisuiden tarjoaja, jolla on monipuolinen kasvava valikoima

Viessmannin tuote- ja palveluvalikoimat ovat kasvaneet viime vuosina jatkuvasti. Yrityksen Saksan ja Suomen tehtailla valmistettujen kylmäkalusteiden ja kylmätilojen kattavan valikoiman sekä kylmäjärjestelmien tukena on nyt entistä laajempi palveluvalikoima, ja se on saatavilla valtaosassa Eurooppaa. Euroopan ulkopuolella yritys toimii tällä hetkellä tuoteratkaisujen toimittajana.

Liiketoiminta kasvoi vuonna 2019 uusien myyntikonttoreiden myötä

Vuonna 2019 Viessmann Refrigeration Solutions laajensi paikallista markkina-asemaansa monilla Euroopan markkina-alueilla. Yritys perusti moniin maihin uusia myyntikonttoreita ja palkkasi uusia työntekijöitä. Näiden uusien ammattitaitoisten ihmisten ansiosta Viessmann pystyy tarjoamaan entistä kattavampaa myynti-, projektinhallinta- ja asiakastukea paikallisesti.