Viessmannin uudet kylmälaitteet vähentävät hiilijalanjälkeä

uudet omakoneelliset kylmäkalusteet

Viessmannin uudet ympäristöystävälliset ja Ecodesign-direktiivin mukaiset  kylmälaitteet vähentävät hiilijalanjälkeä

Viessmann Kylmäjärjestelmät tuo markkinoille sarjan uusia omakoneellisia kylmäkalusteita, jotka ovat uuden Ecodesign-direktiivin mukaisia myynninedistäjiä. EU:n Ecodesign-direktiivi astui voimaan 1.3.2021 ja sen tavoitteena on ohjata kylmälaitteiden valmistajia suunnittelemaan tuotteita, joiden energiankulutus on pienempi. Samalla tuotteiden ympäristövaikutukset ovat pienempiä koko niiden elinkaaren ajan.


Uudet Ecodesign-direktiivin mukaiset kalusteet vähentävät hiilijalanjälkeä

Ecodesign tarkoittaa käytännössä sitä, että jo tuotteen suunnitteluvaiheessa kiinnitetään enemmän huomiota elinikäiseen energiankäyttöön ja muihin ympäristönäkökohtiin. Kaikki Viessmann Kylmäjärjestelmien kylmälaitteet ovat EU-direktiivien EN2019/2024 ja EN2019/2018 määräysten mukaisia.

Energiamerkintäasetus edellyttää, että jokaiseen tuotteeseen kiinnitetään energiamerkintä, joka auttaa ostajaa valitsemaan haluamansa energiatehokkaat tuotteet helpommin. Energiamerkintöjä koskevia EU:n vaatimuksia on sovellettu 1. maaliskuuta 2021 alkaen kaikkiin uusiin laitteisiin. Energiamerkintä tarjoaa selkeää ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteen energiatehokkuudesta ja luokittelee tuotteet A:sta G:hen tehokkuustasojen mukaan. Etiketti on kiinnitettävä jokaiseen tuotteeseen. Erilaisten kriteerien vuoksi kaupallisten kylmälaitteiden energiamerkinnät eivät vastaa kotitalouslaitteiden energiakulutuksen luokituksia.


Uudet ympäristöystävälliset omakoneelliset kylmälaitteet Viessmannin Tecto-tuotevalikoimaan

Viessmann Kylmäjärjestelmät esittelee uudet omakoneelliset Tecto-kalustemallinsa, joissa on mm. seuraavia etuja:

  • Käytössä luonnollinen ja ympäristölle ystävällinen kylmäaine R290
  • Uuden Ecodesign-direktiivin mukaisuus
  • Tuotemallisto sisältää laajan valikoiman kylmäkalusteita korkeista ja keskikorkeista kylmähyllyköistä pakastin- ja kylmäaltaisiin

Uusi korkea hyllykkökaluste Tecto MD2 PI tarjoaa erinomaisen tuotenäkyvyyden ja moninaisia tuotteiden esillepanon mahdollisuuksia. Kolme erilaista ovivaihtoehtoa takaavat hyvän tuotenäkyvyyden, energiatehokkuuden sekä korkean hygieniatason käyttäjille. Tecto SV4 PI on uusi puolikorkea kylmähyllykkö, jota käytetään elintarvikkeiden, esimerkiksi maito-ja lihatuotteiden, salaattien sekä juomien myyntiin. Tecto FI2 PI -pakastin ja kylmäaltaat ovat ihanteellisia suurille erille nopeasti liikkuvia, jäähdytettyjä tai pakastettuja elintarvikkeita.

Laaja valikoima eri kokoisia kylmäkalusteita takaa runsaasti vaihtoehtoja myymälän suunnitteluun ja myyntipisteiden toteuttamiseen. Yhtenäisen tuotesuunnittelun ansiosta koko kaupalla on harmoninen myymäläilme, joka luo miellyttävän ostokokemuksen kestävällä pohjalla.

"Uusilla omakoneellisilla kylmälaitteillamme otamme jälleen askeleen kohti energiatehokkaampia ratkaisuja. Näin huolehdimme ympäristön säilymisestä tuleville sukupolville. Tämä on myös hieno tapa auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita kylmälaitevalintoja myymälöihin”, kertoo Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy:n toimitusjohtaja Mika Aaltonen uusista omakoneellisista Tecto-kalusteista.


Lisätietoja:

vrs_communications@viessmann.com