Viessmannin ESyCool green sai IKU-palkinnon

IKU Award 2017
IKU Award 2017 for Viessmann Refrigeration Solutions

Ympäristöystävällinen jäähdytys matkalla menestykseen: Viessmann Kühlsysteme GmbH:n tehokas ja ympäristö-ystävällinen EsyCool green -energiaratkaisu sai helmikuussa Saksan Ilmasto- ja ympäristöinnovaatio-palkinnon tai lyhyemmin IKU-palkinnon (Innovationspreis für Klima und Umwelt). Viessmannin ESyCool green –ratkaisu on kehitetty yhteistyössä ALDI Nord discounter-myymälän kanssa, ja se tuli ensimmäiseksi "Prosessi-innovaatiot ilmastonsuojelun puolesta" -kategoriassa.

Viessmann-konsernin co-CEO Joachim Janssen vastaanotti palkinnon Berliinissä ympäristöasioista vastaavalta ministeriltä Jochen Flasbarthilta.

Uuden tyyppinen supermatketien jäähdytys- ja lämmönjakelujärjestelmä ei ainoastaan vähennä merkittävästi energiankulutusta vaan vähentää merkittävästi myös hiilidioksidipäästöjä. ESyCool greenin avulla ns. nolla-emissiomyymälät voidaan toteuttaa, mikä on yksi päivittäistavarakaupan tärkeimmistä tavoitteista.

Olemme erittäin tyytyväisiä palkintoon, ja se korostaa jälleen kerran, kuinka innovatiivinen ratkaisu on. Siinä on ominaisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia markkinoilla - erityisesti jääenergian varastoinnissa.

Frank Winters, CEO Viessmann Refrigeration Solutions

Voit katsoa ESyCool green palkintovideon täältä.