Nimityksiä Viessmann Refrigeration Solutions -divisioonan johtoryhmässä

Green_leaves_brand

Mainz (Saksa), 1.7.2020 - Viessmann Refrigeration Solutions -divisioonan tuotanto- ja prosessijohtajaksi (CTO) on nimitetty ​Joachim Schlichtig​ ja myyntijohtajaksi (CSO) Udo Laeis​. Uudet johtoryhmän jäsenet tukevat liiketoiminta-alueen vahvaa kasvua Euroopan johtavaksi kylmäalan toimijaksi yhdessä liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja (CEO) ​Frank Winters​ ja talousjohtaja (CFO) ​Michael Luz​ kanssa.

Viessmann Refrigeration Solutions - Udo Laeis

Udo Laeis aloittaa tehtävässään 1.7.2020 ja vastaa divisioonan myynti- ja palveluliiketoiminnoista. Hän siirtyy Viessmannin palvelukseen Carrier Commercial Refrigeration -yhtiön DACH-alueen toimitusjohtajan tehtävästä.

“Udo Laeisilla on yli 25 vuoden kokemus kylmäalalta. Hän tulee vahvistamaan myyntistrategiamme kehitystä nykyisillä ja uusilla markkina-alueilla”, sanoo divisioonan toimitusjohtaja Frank Winters.

Viessmann Refrigeration Solutions - Joachim Schlichtig

Joachim Schlichtig on nimitetty divisioonan tuotanto- ja prosessijohtajaksi. Hän on toiminut aiemmin Viessmann Refrigeration Solutions:n Porvoon tehtaan toimitusjohtajana ja siirtää tämän tehtävän seuraajalleen vuoden loppuun mennessä.

“Joachim Schlichtig on ollut Viessmann-konsernin palveluksessa kymmenen vuotta ja kolmen viime vuoden aikana tehnyt erinomaista työtä Porvoon tehtaamme kehittämisessä. Hänen laaja kansainvälinen kokemus tuotannon ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävistä vahvistaa strategiamme toteutusta. Porvoon ja kahden Saksan tehtaamme lisäksi tulemme kehittämään tuotantoamme asiakkaiden ja kasvumme edellyttämien laatu- ja tuottavuustavoitteiden mukaisesti”, toteaa Winters.

Viessmann Refrigeration Solutions on kasvanut merkittävästi sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Divisioonan yli 1500 työntekijää kehittävät tuote- ja palveluvalikoimaa kattamaan päivittäistavarakaupan, ruokapalveluiden, elintarvike- ja juomateollisuuden sekä terveydenhuollon tulevaisuuden tarpeet. Johtoryhmän uudet jäsenet tukevat tätä kasvupolkua ja strategian pitkäjänteistä toteutusta. Johtoryhmä raportoi Viessmann-konsernin johtoryhmästä ja asiantuntijoista koostuvalle hallintoneuvostolle.


Yhteystiedot:

Jaana Tiura, Marketing Director, Viessmann Refrigeration Solutions,
puh. +358 50 5988739, email: tiuj@viessmann.com