Näyttävä kylmähyllykkö lisää Olvin juomien myyntiä 

Olvi_TectoPromo_MD2

Olvi, suomalainen panimoalan yritys, vaihtoi kylmähyllykkönsä uusiin energiatehokkaisiin malleihin ja asiakkaat vähittäiskaupan alalla, oma myyntiosasto sekä huoltoyksikkö ovat kaikki olleet tyytyväisiä päätökseen. Viessmannin valmistama TectoPromo MD2 kylmähyllykkö nostaa juomien esillepanon visuaalisesti uudelle tasolle ja tämä näkyy jo myynnin kasvuna.

TectoPromo MD2 -hyllyköt sopivat moniin eri myymälätyyppeihin ja tarjoavat pienellekin myymälälle mahdollisuuden laajan tuotevalikoiman esillepanoon. Kylmähyllyköt ovat lähteneet Olvilta myymälöihin brändättyinä eli Olvin brändin mukaisesti tarroitettuna tai päällystettynä.

Olvin asiakkaat vähittäiskaupan alalla, oma myynti- sekä huoltoyksikkö ovat kaikki olleet kalusteeseen tyytyväisiä. Olvin huoltopäällikkö JuhaTiihosen mukaan kylmähyllykkö on saanut kehuja ulkonäöstään. Lisäksi tuotteet ovat esillä hienosti eli ovat täydellisiä Olvin brändille.

“Tämä näkyy jo myynnissä”, Tiihonen summaa.

Asiakaslähtöisyys sekä energiatehokkuus ovat Olville tärkeitä arvoja

Olvi oli uudistetun TectoPromo MD2 -kalusteen ensimmäinen tilaaja. Olvi on panimoalan yritys, jonka juuret ovat Suomessa. Tiihosen mukaan Viessmannin alhaisimmat elinkaarikustannukset sekä yhtiön hyvä palvelu ja joustava tuotanto puolsivat myös kylmäkaappien hankintaa.

“Ostopäätökseen vaikuttivat muun muassa hyllykön ulkonäkö, laatu ja kestävyys. Myös varaosien saannilla, takuuhuollolla ja hoidolla sekä Viessmannin hyvällä myyntityöllä oli merkitys valintaamme,” kertoo Tiihonen.

“Minulle merkitsee paljon, että asiakas voi vaikuttaa kalusteen viilaukseen ja yksityiskohtiin.”

TectoPromo MD2 -kalusteen aiempi versio tunnetaan nimellä Euromax. Tuotteen nimenvaihdoksen yhteydessä Viessmann paransi kylmäkalusteen teknistä rakennetta huomattavasti. Kalusteen kylmäaine korvattiin luonnollisella R290 (propaani) -kylmäaineella ja energiatehokkaat, näyttävät LED-valot sekä energiansäästöpuhallinmoottorit muutettiin tuotteen vakiovarusteeksi. Kylmähyllykkö tarjoaa ratkaisut juomatuotteiden myyntiin sekä avohyllykkönä että energiatehokkaana ovellisena hyllykkönä.

Energiatehokkuus on Olville merkityksellinen asia. Energiatehokkaat kylmäkaapit ovat Olvilta sijoitus vähittäiskaupan myymälöihin, joissa itse kauppias tai kauppaketju maksaa sähköenergian. “Myös vähittäiskaupat ovat kiinnostuneita paljonko panimoiden toimittamat kaapit kuluttavat sähköä. Valinta on Olville myös arvojen mukainen”, Tiihonen toteaa.

FACT BOX

  • TectoPromo MD2 - tasokas hyllykkö nostaa tuotteet parrasvaloihin
  • Suuret lasipäädyt esittelevät tuotteita joka kulmasta
  • Houkutteleva sivu- ja otsapaneelivalaistus parantaa tuotenäkyvyyttä ja myyntiä
  • Sopii kaikille myymälätyypeille ja -konsepteille
  • Sopii monille tuoteryhmille
  • Saatavana sekä avomallina että ovellisena
  • Lisää myyntiä pienemmällä lattiapinta-alalla
  • TectoPromo MD2 -hyllykkö on saatavana omakoneellisena luonnollisella R290 -kylmäaineella