Arto Salonen Viessmann Porvoon tehtaan toimitusjohtajaksi 

Viessmann Porvoo factory

Viessmann Refrigeration Systems Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Arto Salonen 1.1.2021 alkaen. Salonen on toiminut useissa globaalien yritysten johtotehtävissä, ja kuluneen neljän vuoden aikana hän on työskennellyt Viessmannin Porvoon tehtaan tuotantojohtajana.

Yhtiön edellinen toimitusjohtaja Joachim Schlichtig siirtyi vuodenvaihteessa Viessmann Refrigeration Solutions -divisioonan teknologiajohtajaksi (CTO), vastaten koko liiketoiminta-alueen tuotannon ja tuotevalikoiman kehityksestä yhdessä hallituksen, tehtaiden johdon ja tuotekehitystiimien kanssa.

“Viessmann Refrigeration Systems Oy valmistaa kylmäkalusteita ja niihin liittyviä komponentteja. Porvoon tehtaan tuotantoa on kehitetty uudistamalla tuotevalikoimaa ja tuotantoprosesseja, ja näihin liittyvät investoinnit ovat viime vuosina olleet merkittäviä. Arto Salonen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana kilpailukyvyn vahvistamista edelleen. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa täydentävät ja tukevat toiminnan kannattavaa kehitystä strategiamme mukaisesti”, Schlichtig toteaa.

“Meillä on perheyhtiön vahva tuki ja kaikki mahdollisuudet kasvattaa Viessmannin roolia merkittävänä kokonaisratkaisujen toimittajana. Porvoon tehtaalla on tässä tärkeä tehtävä ja olen vakuuttunut, että yhdessä tiimin kanssa tulemme onnistumaan”, sanoo Arto Salonen

Arto Salonen - Viessmann refrigeration Systems Porvoon tehtaan toimitusjohtaja