Halli 9, osasto 103
Exhibition Centre Nuremberg
16.10.2018 – 18.10.2018

Joka päivä 09:00 - 18:00

Chillventa 2018, Nürnberg, Saksa

Chillventa kuuluu maailman merkittävimpiin jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppujen tapahtumiin. Paikalla on 981 näytteilleasettajaa ja yli 30 000 kävijää, joista 63 prosenttia tulee Euroopan unionista (2016).

Energiatehokkuus ja kestävä kehitys ovat yhä edelleen liikeellepanevina voimina uusien kylmälaitteiden ja kylmäjärjestelmien kehittämisessä. Maailman johtavana tapahtumana Chillventa on välttämätön kaikille, jotka haluavat pysyä ajantasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja kehityssuunnista.

Viessmann ylpeänä esittää tämän vuoden konseptin:

#wecareforcold

Chillventa_Event-header_1920x1005.png

Välittäminen on lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta, kestävästä kehityksestä sekä korkeasta laadusta kaikissa toiminnoissamme. Tämä konsepti viestii ja pitää sisällään nämä näkemykset osastollamme ja sen ulkopuolella. Itse asiassa meillä on jotain erityistä suunnitteilla jokaiselle messupäivälle. Tutustu huippuhetkiin alta:


Tapaa & tervehdi
16.10.2018 alkaen 15:00

Olympiavoittaja Felix Loch 

Asiantuntijapuheenvuoro
17.10.2018 11:00 ja 15:00

"Intelligent storage solutions for sustainable food retail" - Benedikt Gerber 

Chillventa ei olisi mitään ilman esillä olevia tuotteitamme. Tänä vuonna puhumme kokonaisvaltaisesta energianhallintaratkaisusta. Osastomme kohokohta on palkittu EsyCool green kestävän kehityksen energiaratkaisu ruoan vähittäiskaupalle.

ESyCool green

TectoDeck MD5

Uusi tilatehokas MD5 hyllykkösarja  yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. MD5 sarjan kylmähyllyköt edistävät päivittäistavarakaupan myyntiä tarjoten useita hyllykkövaihtoehtoja eri myymälöille ja tuotetyypeille tarpeen mukaan. MD5 soveltuu vaativille tuotteille ja kykenee vaivatta suoriutumaan eri ympärisöolosuhteissa. MD5 eco on puolestaan energiatehokas vaihtoehto hallittuihin myymäläolosuhteisiin. Hyllykön hygieniaa on parannettu kalusteen pohjatason alle sijoitetulla viemärikourulla nestevalumia varten sekä imuritilän kiinnitysmekanismilla.
Lue lisää

TectoCell Standard Plus 100

Kylmähuonevalikoima, joka joustaa tarpeiden mukaan. Vaativiin säilytysympäristöihin. 
Lue lisää

TectoPromo FL2 Aida

Palvelulasikkotuoteperhe, jonka avulla voidaan rakentaa näyttäviä yksilöllisiä palvelu- ja itsepalvelulinjastoja. Aida-kylmävitriini tarjoaa loistavan tuotenäkyvyyden panoraamalasipäätyjen ja lasihyllyjen ansiosta.
Lue lisää