ESyCool green

Kaikki ympäristöystävälliseen lämmitykseen ja jäähdytykseen yhdestä paikasta

Viessmann ESyCool green system with heatpumps

Viessmann ESyCool green on modulaarinen järjestelmä tehokkaaseen, ympäristöystävälliseen lämmitykseen ja jäähdytykseen päivittäis-tavarakaupassa.

Integroitu ja laajennettavissa oleva energiajärjestelmä perustuu erittäin tehokkaisiin, sarjavalmisteisiin Viessmannin lämpöpumppuihin, joissa käytetään luonnollista kylmäainetta R290. Niiden tekniikka mahdollistaa myymälän taloudellisen jäähdytyksen ja talvella kylmäjärjestelmästä kerättyä hukkalämpöä voidaan käyttää myös myymälärakennuksen lämmittämiseen.

Uudenlainen kylmän- ja lämmityksen yhdistävä järjestelmä vähentää merkittävästi energiankulutusta ja CO2 päästöjä. ESyCool green –järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa jopa päästöneutraaleja myymälöitä, mikä on kaupan alan yksi päätavoitteita. Toinen merkittävä ominaisuus Viessmannin innovaatiossa on jääenergian hyödyntäminen, jossa faasimuuksen avulla voidaan säilöä ja vapauttaa energiaa vedestä jäähän ja päinvastoin. Erityisen kylminä päivinä „Power2Ice" toiminnolla voidaan vapauttaa jäätankista tehokkaasti energiaa myymälän lämmitykseen. Kesällä lämpöpumppuja voidaan käyttää säilömään energiaa jäätankkiin yhdessä aurinkopaneelijärjestelmän kanssa, ja energiaa voidaan vapauttaa yöllä kylmäjärjestelmien viilentämiseen.

ESyCool greenillä Viessmann asettaa jälleen uuden mittapylvään innovatiiviselle ja tehokkaalle energiateknologialle. Kaikki moduulit tulevaisuuden energiansäästömyymälälle on saatavissa yhdestä paikasta, Viessmannilta.


ESyCool green hyödyt

  • Teollisesti valmistettu, testattu ja sertifioitu yksikkö, joka asennetaan myymälän ulkopuolelle (myös asennus myymälän sisäpuolelle on mahdollista)
  • Räätälöity vastaamaan nykyaikaisten myymälärakennusten ja päivittäistavarakaupan eri myymälätyyppien vaatimuksia
  • Kaupan kylmä- ja jäähdytysratkaisujen integrointi lämmitykseen, jota täydentää energian varastoinnilla jäätankkiin
  • Integroitu järjestelmä yhdessä kylmäkalusteiden ja -huoneiden sekä lattialämmityksen kanssa
  • Laajennettavissa myös aurinkopaneelijärjestelmien kanssa, jolloin voidaan hyödyntää uusiutuvia energialähteitä
  • Yhdistettävissä rakennuksen muihin jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin
Katso lisätietoja Viessmann ESyCool green -esitteestä.
Viessmann ESyCool green combines heating and refrigeration for a food retail store into a sustainable total energy solution

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.