Tietosuojakäytäntö

Me, Viessmann Group -yritykset, suhtaudumme vakavasti henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseen ja noudatamme tiukasti tietosuojalain määräyksiä. Internet-sivuillamme ja sovelluksissamme keräämiämme henkilötietoja käytetään vain teknisiin tarkoituksiin. Tietoja ei missään tapauksessa myydä tai luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Alla olevassa selvityksessä kerrotaan, miten suojaamme tiedot ja mihin tarkoituksiin mitäkin tietoja käytetään. Tämä koskee kaikkia Viessmannin vastuulla olevia internet-sivuja ja sovelluksia. Viessmannin internet-sivut ja sovellukset voivat sisältää linkkejä muihin palveluihin, joita tämä tietosuojaselvitys ei koske.

Tietojen käyttö internet-sivuillamme ja sovelluksissamme

Viessmann kerää ja tallentaa automaattisesti palvelimelleen lokitietoja, joita selaimesi tai sovelluksesi meille välittää. Näitä ovat:

  • Selaimen tyyppi/versio
  • Käyttöjärjestelmä
  • Aiempi URL (sivu, jolla olit aiemmin)
  • Tietokoneen isäntänimi (IP-osoite)
  • Palvelinpyynnön kellonaika

Tietoja ei Viessmannilla yhdistetä henkilöihin. Näitä tietoja ei kerätä yhteen muiden tietolähteiden tietojen kanssa. Tietoja käytetään vain sisäiseen tilastolliseen analyysiin.

Evästeet ja analyysityökalujen käyttö

Internet-sivut käyttävät evästeitä useammassa kohdassa. Niiden tehtävä on tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällinen, tehokas ja turvallinen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka jäävät tietokoneellesi ja jotka selain tallentaa. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on niin sanottuja istuntoevästeitä. Vierailusi jälkeen ne automaattisesti hävitetään. Evästeet eivät aiheuta tietokoneellesi mitään vaurioita eivätkä ne sisällä viruksia.

Viessmann käyttää tähän tarkoitukseen myös analyysityökaluja, kuten esimerkiksi Webtrends tai AppSee. Käyttöön otettuja tietoja käsitellään ja tallennetaan anonyymisti. Tietoja tallennetaan myös Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella.

Voit kieltää tietojen luovuttamisen selaimesi tai sovelluksesi tai käyttöjärjestelmän (iOS, Android) asetuksissa. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia sivujen käytössä sekä pyydetyn sisällön tai palvelun käytössä tai toimivuudessa.

Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analysis service provided by Google, Inc. ("Google"). Google Analytics uses so-called "cookies", text files that are stored on your computer that allow us to analyse your use of the website. As a rule, the cookie-generated data regarding your use of this website will be forwarded to a Google server in the USA and stored there. However, if IP anonymisation is enabled on this website, your IP address will be truncated by Google within the member states of the European Union or other parties to the agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be transferred to a Google server in the USA, where it will be truncated. On behalf of the operator of this website, Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, for compiling reports on website activity, and for providing other services regarding website activity and internet usage to the website operator. The IP address transferred by your browser as part of Google Analytics will not be merged with other Google data. You can change the appropriate settings of your browser to prevent cookies being stored. However, we must point out that doing so may mean that you can no longer use the full features of the website. Furthermore, you have the option of preventing the capture of data relating to your use of the website generated by cookies (incl. your IP address) by Google as well as their processing by Google, by downloading and installing the browser plug-in available via the following link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

You can find more detailed information on Google's Terms of Use and Privacy Policy at http://www.google.com/analytics/terms/de.html and at https://www.google.de/intl/de/policies/. We must point out that Google Analytics has been extended to include the "anonymizeIp" function to ensure the anonymous collection of IP addresses (IP masking) on this site.

Google Analyticsin kytkeminen pois käytöstä

Voit estää Google Analyticsin keräämästä tietoa napsauttmalla alla olevaa nappia. Tämä asettaa opt-out evästeen, joka estää tietojesi keräämisen, kun seuraavan kerran vierailet tällä sivustolla.

Henkilötietojen käyttö ja luovutus

Jos olet antanut käyttöömme henkilötietojasi, käytämme niitä vain kysymyksiin vastaamiseen, sopimusten tekemiseen, tekniseen hallintaan, sisäänkirjautumiseen, ja internet-sivuilla ja sovelluksissa käytettävissä palveluissa. Tietojen käyttö muuhun palveluun tai muihin tarkoituksiin tapahtuu vain myöntämälläsi erillisellä suostumuksella. Suostumuksen voi koska tahansa perua.

Henkilötietoja luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain niiltä osin, kuin sitä sopimuksen solmimisen – erityisesti tilaustietojen luovutus tavarantoimittajalle – tai laskutuksen osalta edellytetään, tai jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojen luovutukseen. Sinulla on oikeus milloin tahansa perua suostumus.

Tallennetut tiedot tuhotaan, kun perut suostumuksesi tietojen tallentamiseen, tietoja ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, miksi ne on tallennettu, tai tietojen säilyttäminen on muista lakiin perustuvista syistä johtuen kiellettyä.

Evästeet

Internet-sivut käyttävät evästeitä useammassa kohdassa. Niiden tehtävä on tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällinen, tehokas ja turvallinen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka jäävät tietokoneellesi ja jotka selain tallentaa. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on niin sanottuja istuntoevästeitä. Vierailusi jälkeen ne automaattisesti hävitetään. Evästeet eivät aiheuta tietokoneellesi mitään vaurioita eivätkä ne sisällä viruksia.

Tiedonsaantioikeus, poistaminen

Sinulla on oikeus milloin tahansa saada tietää tallennetut tietosi, niiden alkuperä sekä tallennuksen tarkoitus. Lisäksi sinulla on lain mukaan oikeus henkilökohtaisten tietojen poistamiseen ja niiden käytön kieltämiseen.

Lisätietoa

Mielipiteesi on meille tärkeä. Haluamme olla käytettävissä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et saanut vastausta tästä tietosuojaselvityksestä tai jos haluat jostain kohdasta lisätietoja, ota meihin yhteyttä:

Viessmann Refrigeration Systems Oy
Teollisuustie 7
06150 Porvoo

Puhelin: +358 9 3154 2135
E-Mail: info.fi@viessmann.com

Turvaohje

Pyrimme kaikilla teknisillä ja organisatorisilla keinoilla varmistamaan, että tiedot hankitaan ja säilytetään niin, etteivät ne joudu kolmannen osapuolen haltuun. Sähköpostia käytettäessä emme voi taata täyttä tietoturvallisuutta, joten suosittelemme lähettämään luottamukselliset tiedot postitse.