Punaisen Ristin veripankki, Itävalta

Viessmannin kylmähuoneet laboratorio-, tutkimus- ja käsittelylaitoksissa

Punaisen Ristin veripankki Itävällan Linzissä on yksi Euroopan johtavia oman alansa laitoksista. Laboratorio-, tutkimus- ja käsittelytiloille on varattu lähes 10.000 m2 ala. Näin ollen teknisten laitteiden valinta rakennukseen oli erittäin tärkeä, erityisesti lämpötilaohjattujen huoneiden ja hoitotilojen osalta. Viisi TectoCell-kylmähuonetta, joissa yhteenlaskettu ala on 64 m2, ja seitsemän pakastehuonetta, joissa on yhteenlaskettu ala on 100 m2, ovat päivittäisessä käytössä kaikkein lämpötilaherkimmille tuotteille. Kylmä- ja pakkashuoneissa on intergroidut lasiovet.

Viessmannin tuotteet merkitsevät jatkuvaa luotettavuutta. Seinäelementtien itsekeskittävän lukitusysteemin ansiosta yksittäiset elementit sopivat toisiinsa täydellisesti. Säästimme paljon aikaa asennuksessa, ja seinien limityksen ansiosta seinät limittyvät toisiinsa saumattomasti. Tämä tarkoittaa sitä, että Viessmannin kylmähuoneet täyttävät korkeimmat mahdolliset hygieniastandardit.

Herbert Leitner, kylmäratkaisuspesialisti, Itävalta.

Referenssimme

Terveydenhuolto- ja laboratorioasiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit