Neunkirchenin aluesairaala, Itävalta

Tehokkaat kylmäratkaisut keittiöön, kahvilaan ja laboratorioon 

Uusi Neunkirchenin aluesairaala Itävallassa ei takaa vain kokonaisvaltaista ja tulevaisuuteen suuntautunutta terveydenhuoltoa vaan asettaa korkeat vaatimukset myös ympäristötietoisuudelle ja energiatehokkuudelle. Tämä näkyi Viessmannilta valittuissa kylmäratkaisuissa mukaan lukien yksitoista TectoCell-kylmähuonetta, kolme pakastehuonetta ja yksi laboratoriohuone. TectoCell-kylmähuoneet asennettiin viiden osaston yhdistelmähuoneeseen (45 m²) ja kahden osaston yhdistelmähuoneeseen (20 m²) sairaalaan erityisvaatimuksia noudattaen.

Neunkirchenin aluesairaala -projektia voidaan pitää esimerkkinä aktiivisesta yhteistyöstä. Viessmannin suunnitteluinsinöörien ja konsultointitiimin ansiosta onnistuimme kehittämään sairaalaan keittiöön, kahvilaan ja laboratorioon tehokkaan ratkaisun, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset ja joka toteutettiin todella lyhyessä ajassa.

Gerald Bittermann, Bittec Kälte- und Klimatechnikin omistaja

Referenssimme

Terveydenhuolto- ja laboratorioasiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit