Hotelli ADLER Lodge, Ritten, Italia

Kulinaarisia nautintoja Dolomiittien henkeäsalpaavissa maisemissa

Aukio metsässä. Majesteettinen näkymä Dolomiittien upeimmille vuorille: mahtavalle Sciliarille, Sassolungolle, Geislerin huipuille ja legendaariselle Catinacciolle. Ainutlaatuisessa luonnonympäristössä lähellä Bolzanoa sijaitseva ADLER Lodge Ritten tarjoaa vieraille rauhaa ja rentoutumista sekä kulinaarisia herkkuhetkiä.

Luotettavalla kylmätekniikalla on merkittävä rooli kulinaaristen elämysten onnistumisessa. Keväästä 2019 lähtien täydellisen kylmäsäilytyksen takeena ovat toimineet kahdeksan Viessmannin kylmä- ja pakastehuonetta. Ne ovat kaikki TectoCell Standard Plus -mallia, joka täyttää tiukimmatkin hygieniavaatimukset, mutta on silti erittäin energiatehokas.  

Meillä on yhteensä kahdeksan kylmähuonetta, jotka kaikki toimivat hyvin. Ne ovat helppokäyttöisiä ja helposti puhdistettavia, ja niissä on riittävästi tilaa ammattimaiseen työskentelyyn. Valitsisimme samat tuotteet uudelleen milloin tahansa.

Hannes Pignater, pääkokki, ADLER Lodge Ritten

Hanke toteutettiin yhdessä Niederbacher GmbH:n Cool-osaston kanssa. Niederbacher on yksi johtavista kylmätekniikkaan erikoistuneista kylmä- ja ilmastointitekniikan yrityksistä catering-alalla.

Viessmann ja Niederbacher GmbH ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Kokeneen tiimin sujuva yhteistyö sekä avoin ja läpinäkyvä viestintä varmistavat, että asiakkaan toiveet, tekninen suunnittelu ja kaikki muukin toteutuvat aikataulun mukaan. 

Myös Kalternissa toimiva kylmäalan yritys valitsi tähän projektiin Viessmannin kylmähuoneet, koska tuotteet ovat erittäin luotettavia ja kestäviä. Yksittäisten kylmähuone-elementtien liittäminen lähes saumattomasti yhteen ja työn laatu olivat erittäin vakuuttavia. Viessmannin kylmähuoneet ovat korkealaatuisia tuotteita, jollaisia Niederbacher GmbH haluaa tarjota asiakkailleen.

ADLER Lodge Rittenin toiminnanharjoittajat ovat erittäin tyytyväisiä tämän kylmähuoneprojektin toteutukseen. Kylmähuoneet ovat erittäin luotettavia ja myös helposti puhdistettavia: nämä ovat kaksi tärkeää tekijää sujuvassa catering-toiminnassa, jossa vieraille luvataan kulinaarisia elämyksiä. Siksi hotellissa on useita erikokoisia kylmähuoneita ja niissä kaikissa lämpötilan seuranta, jotta teknisiin häiriöihin voidaan reagoida nopeasti. Häiriöistä ei tosin ole paljon kerrottavaa, koska tähän mennessä ei ole havaittu yhtään ongelmaa tai vikaa – mikä on jälleen todiste Viessmannin kylmähuoneiden laadusta.

Tietoja Niederbacherin kylmäalan ammattilaisista:

Cool-osasto koostuu nuoresta, pätevästä tiimistä, jolla on vuosien kokemus alalta. Niederbacher tarjoaa kylmä- ja ilmastointitekniikkaa paitsi catering-alalla myös muilla aloilla, joilla kylmätekniikka on ratkaisevassa asemassa. Yksilöllinen suunnittelu, räätälöidyt ratkaisut, asennustyöt ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat kaikki osa kylmätekniikan asiantuntijayrityksen valikoimaa. Niederbacherin tavoitteena on aina auttaa asiakasta säästämään kustannuksissa ja energiankulutuksessa nykyaikaisen teknologian ja ensiluokkaisten tuotemerkkien avulla. 

Images Copyright: Niederbacher GmbH & Arnold Ritter Photography

Referenssimme