Brasseria L’Amour, Suomi

L’amourin kylmähuone on yhtä kuin tyytyväinen keittiömestari

Brasseria L’Amour on lämminhenkinen ravintola Porvoon vanhassa kaupungissa. Historiallisessa rakennuksessa sijaitseva ravintola suunniteltiin täysin tyhjästä ja Viessmann Kylmäjärjestelmät toimitti ravintolan kylmähuoneet yhdessä, helpossa ja toimivassa paketissa.

Porvoon vanhan kaupungin kupeessa sijaitsevassa Brasseria L’Amourissa valmistellaan päivän tulevia kattauksia. Ravintolan tiskillä on tuoreita yrttejä ja pöydissä tuikkivat pienet kynttilät. Ravintoloitsija ja keittiömestari Kai Kallio istuu tyytyväisenä ravintolansa pöydässä.

– Helposti lähestyttävää ruokaa ja helposti lähestyttävä ja ystävällinen asiakaspalvelu. Se on meidän lyhyt ja ytimekäs konseptimme, Kallio kertoo.

Upeassa, historiaa huokuvassa rakennuksessa toimi ennen pankki. Ravintolaa lähdettiin siis suunnittelemaan täysin tyhjästä.

– Viessmann otettiin kumppaniksi heti suunnitteluvaiheessa ja pyrimme löytämään parhaat ratkaisut meille, Kallio muistelee.


”Käytettävyys on kaiken A ja O”

Useita ravintoloita ja keittiöitä suunnitellut Kallio tietää, mitä kylmähuoneelta vaaditaan.

– Pyrin pyytämään kolmelta eri toimijalta tarjouksen ja tekemään vertailut. Viessmannin kokonaisuus ja paketti, jonka he pystyivät tarjoamaan, oli paras, Kallio kertoo.

Viessmann astui suunnittelukuvioon mukaan päättämään teknisistä ratkaisuista. Toimitus ja asennus hoituivat Kallion mukaan varsin nopeasti ja kokkailemaan pääsi heti asennuksen jälkeen.

– Kylmähuoneen käytettävyys on kaiken A ja O. Kulku kylmiöihin, tuotteiden säilytettävyys, hyllytilat, kuinka helposti kylmähuone on pestävissä ja hygieniaan liittyvät asiat. Viessmann on pystynyt ratkaisemaan kaikki nämä asiat niin, että ne on mietitty loppuun asti, Kallio kehuu.


Tyytyväinen kokki

Myös muu ravintolan henkilökunta on ollut tyytyväinen Viessmannin tuotteisiin.

– Asiat on hyvin, kun ei kuulu kommentteja. Silloin kokki on tyytyväinen, Kallio hymyilee.


Omavalvonnan kautta on tiettyjä asioita, joiden täytyy olla kunnossa ja valvontaa suoritetaan päivittäin. Minä tai muut kokit emme ole havainneet mitään ongelmia. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Ravintoloitsija ja keittiömestari Kai Kallio

Referenssimme