Vanhusten palvelutalo Kirschallee, Deutschlandsberg, Itävalta

Vanhusten palvelutalo Kirscallee luottaa Viessmann-laatuun kylmäjärjestelmissään

Kirschallee-palvelutalo sijaitsee itävaltalaisessa Deutschlandsbergin kaupungissa. Toimitusjohtaja Jürgen Brunner ja hänen tiiminsä hoitavat 135 vuodepaikkaa käsittävässä laitoksessa vanhuksia ympäri vuorokauden.

Avustettua asumista tarjoava perheyritys tarjoaa asukkailleen korkealaatuista ja lähellä valmistettua ruokaa. Ainesosien varastointi ja tuoreiden puolivalmiiden aterioiden jäähdytys edellyttävät korkeita hygieniavaatimuksia kylmäratkaisujen osalta. Viessmann esitteli yhdessä kylmäalan yrityksen Polarbärin kanssa kylmähuonekonseptin, joka täyttää kaikki vaatimukset.

Viessmann tekee vaikutuksen energiatehokkailla ja käyttäjäystävällisillä kylmäratkaisuilla

Kun monimutkainen asennus oli saatu päätökseen nosturin avulla, Kirschallee GmbH:n toimitusjohtaja Jürgen Brunner oli tyytyväinen uusiin kylmä- ja pakastehuoneisiin. TectoCell Standard Plus 80- ja TectoCell Standard Plus 100 -huoneet asennettiin jäähdytettyjen ja pakastetuotteiden varastointia varten. Kylmä- ja pakastehuoneille on ominaista korkea energiatehokkuus ja alhaiset käyttökustannukset.

Suurin etu on paneelien muotoilu, sillä puhdistus- ja ylläpitoprosessi on paljon parempi verrattuna kilpaileviin tuotteisiin", Brunner vastasi kysymykseen, miksi hän oli valinnut Viessmannin tuotteet. Hygieenisiä ominaisuuksia vahvistaa helposti puhdistettava, antimikrobinen jauhemaalattu pinta, jonka on osoitettu estävän bakteerien kertymistä.

Jürgen Brunner, Toimitusjohtaja Kirschallee GmbH

PWH-Kirschallee-6.jpg

Houkutteleva lopputulos kaikkien osapuolten saumattoman yhteistyön ansiosta

Huolimatta alkuperäisestä haasteesta joutua nostamaan kylmähuoneet rakennukseen nosturin avulla, projekti saatiin päätökseen aikataulussa. Polarbärin toimitusjohtaja Bernhard Zarfl on enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön. "Meidän, asiakkaan ja Viessmannin välinen vuorovaikutus sujui täysin ongelmitta. Meillä on jo useiden vuosien hyvä kokemus Viessmannin laadusta ja asiakkaalle koituvista käyttökustannuksista. Voimme suositella Viessmann-tuotetta täysin kaikille yksityisille, kaupallisille ja teollisuusasiakkaille.”

Referenssimme

Ruokapalvelut-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit