Rewe Dornseifer - perheyritys, joka tuntee rakkautta aluetta ja kestävää kehitystä kohtaan, luottaa Viessmannin kylmäratkaisuihin

Aivan kuten Viessmann, Dornseifer on perheyritys, jolla on yli 50 vuoden historia ja pitkät perinteet. Yritys on kasvanut kahdesta pienestä kyläkaupasta (Stubenläden) 17 elintarvikemyymäläksi ja työllistää tänä päivänä yli 1000 ihmistä. Dornseifer-perheyritys valmistaa myös itse liha- ja makkaratuotteita.

Liikkuminen myymälässä kuten myös tuotteiden paikallisuus ja tuoreus ovat hyvin tärkeitä asioita Dornseiferin perheelle. Myymälän kylmäkalusteilla on myös erityisen tärkeä rooli ruoan esillepanossa. Asiakkaiden tulisi pystyä liikkumaan myymälässä sujuvasti ja nopeasti, koska asiakas on aina keskiössä.

Moderni muotoilu, käyttömukavuus ja energiatehokkuus

Juuri tässä Viessmann täytti Dornseiferin perheen vaatimukset myymälän uudistamisessa loppuvuonna 2021: täydellisesti sopivat kylmä- ja pakastekalusteet, joissa on erinomainen tuotenäkyvyys ja jotka takaavat tuotteiden tuoreuden.

Jo ensisilmäykseltä olin vakuuttunut tuotemuotoilusta. Elintarvikemyymälän omistajana käsittelemme kuitenkin mielummin muita asioita kuten teknologiaa. Siksi pidämme erittäin tärkeänä loppupään asiakaspalvelua sekä sitä, että Viessmannin huoltoeknikot tulevat tukemaan meitä paikan päälle.

Jörg Dornseifer, Dornseifer elintarvikemyymälöiden omistaja

Rewe Dornseifer reference - Mr Dornseifer
Rewe Dornseifer reference - Flower cold room
Rewe Dornseifer reference - Tecto MD3

Sen lisäksi, että myymälässä on laaja valikoima kylmäkalusteita, joita asiakkaat päivittäin ostoksilla käydessään käyttävät, myymälän takaosassa on TectoCell-kylmähuone. Sillä varmistetaan myymälässä myytävien kukkien ja kasvien paras mahdollinen säilytyslämpötila ja tuoreus.

Seuraavassa lista kylmä- ja pakastekalusteista, joista myydään tuoreita ja hyvin jäähdytettyjä elintarvikkeita asiakaille Rewe Dornseiferissa Siegenissä joka päivä:

  • Tecto MD5 -kylmähyllykkö, jossa lasiovet energiatehokkuuden parantamiseksi
  • Tecto MD5 avonainen kylmähyllykkö valmisruoille
  • Tecto MD3 - kaksipuolinen kylmähyllykkö
  • Tecto SV5 - keskikorkea kylmähyllykkö erikoisjuustoille tai vihanneksille myymälässä
  • Tecto VF1 Luxo - pakastekaappi mm. pakastetuilla sämpylöille ja kakuille
  • Tecto IS1 - ergonominen pakasteallas pakastetuotteille kuten pizza, pakastevihannekset jne.
  • TectoCell Standard Plus -kylmähuone kukkien kylmäsäilytykseen myymälän takaosassa
  • Tecto SL2 -palvelukaluste kalalle, lihalle, makkaroille ja juustolle.
  • Kylmähyllykkö hedelmien ja vihannesten esillepanoon

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit