Metro St. Pölten, Itävalta

ZERO 1: Euroopan ensimmäinen energiaomavarainen tukkukauppa, Metro, luottaa Viessmannin energiatehokkaisiin ratkaisuihin.

Itävaltalaisesta ultramodernista Metro-tukkumyymälästä löytyy päästöjä nolla, mutta 100 % ostokokemusta. Metron ZERO 1 –tukkumyymälä on laatuaan Euroopan ensimmäinen nollanenergialaitos.

Tämä on ollut mahdollista pitkälle kehitetyn energiakonseptin ansiosta. Voidakseen yhdistää kestävän kehityksen ja miellyttävän ilmapiirin Metro kulkee omaa polkuaan St. Pöltenissä. Kylmäratkaisuiden osalta Metro luottaa Viessmanniin, joka toimitti ja asensi kaikki kylmälaitteet. 

Uusi myymälämme St. Pöltenissä on todellinen lippulaivaprojekti – ei vain meille Metrolla, vaan kaikialla Euroopassa. Tavoite oli selkeä alusta pitäen: nollapäästöt. Olemme saavuttaneet tämän täysin.

Markus Baier, Senior Department Manager for Store Development & Maintenance,  METRO Cash & Carry Austria GmbH

Täysin jäähdytetyt myyntitilat, jotka olivat tyypillinen osa Metro Cash & Carry -myymäläkonseptia, on jätetty pois. Niiden sijaan riittävä määrä kylmäkalusteita pitävät huolen elintarvikkeiden asianmukaisesta kylmäsäilytyksestä.

Viessmannin kylmäkalusteet varmistavat täydellisen jäähdytyksen St. Pöltenissä. Ne ovat energiatehokkaita, ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne parantavat asiakaskokemusta ja myymälän viihtyisyyttä.

Kestävän kehityksen valintoja: kaikissa Viessmannin kylmälaitteissa käytetään luonnollista kylmäainetta, hiilidioksidia, R744 (CO2), . Lisäksi kylmäjärjestelmästä syntynyt hukkalämpö kerätään talteen, ja sitä käytetään myymälän lämmittämiseen. Hukkalämmöllä lämmitetään myös vettä.

Kaikki myymälän kylmälaitteet on valmistettu Viessmannin tehtailla Saksassa ja Suomessa.

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit