K-Supermarket Manhattan, Suomi

Viessmannin kylmäkalusteet viimeistelevät K-Supermarket Manhattanin myymäläkonseptin 

K-Supermarket Manhattan on tunnettu laajasta valikoimastaan. Myymälän erikoisuus on Makuja maailmalta -osasto ja  lisäksi siellä on myynnissä paljon lähi-, luomu- ja vegaanituotteita. Manhattan on ensimmäinen K-ruokakauppa, jolle on myönnetty arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpi tunnustuksena ruoan ja palvelun hyvästä laadusta. Viessmannin kylmäkalusteiden luoma kokonaisuus sopii Manhattaniin, ja kalusteet ovat vaikuttaneet myönteisesti myymälän viihtyisyyteen. Uudet kalusteet tuovat tuotteita paremmin esille ja ovat lisänneet muun muassa virvoitusjuomien myyntiä sekä samalla pienentäneet sähkönkulutusta.

Virvoitusjuomakaappina toimiva, täysin läpinäkyvä TectoDeck MD3 on tuonut huikean myynnin lisäyksen tuoteryhmään. Kaappi saapui juhannusviikolla ja toi heti selvän piristysruiskeen juomaosastolle. Kun asiakkaat saapuvat osastolle, kylmäkaappi antaa heille vau-efektin.

kauppias Veli-Pekka Hussi

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit