K-Supermarket Centrum, Turku

Nykyaikaisen monipuolisen ruokakaupan kovat vaatimukset täytti Viessmann Kylmäjärjestelmät

Turun ydinkeskustan uusin K-Supermarket avasi ovensa kesällä 2021. Ainutlaatuisen kokonaisuudesta tekee se, että kaupan sisällä toimii täysimittainen lounas- ja à la carte-ravintola. Näihin vaativiin olosuhteisiin tulevia kylmälaitteita valitessa haluttiin keskittyä ekologisuuteen ja energiansäästöön. Kauppias kiittelee Viessmannin kanssa tehtyä yhteistyötä ja laadukasta laitteistoa:  – Viessmannin kylmälaitteet ovat osoittaneet pystyvänsä vastaamaan koviinkin vaatimuksiin.

– Bistro Centrumissa on oikeat keittiömestarit ja täysimittainen ravintolakeittiö. Se sopii nykyajan kuluttajakulttuuriin erinomaisesti. Täältä saa helpolla valmiin ruoan kotiin vietäväksi, tai voi ruokailla itse ostosten lomassa. Pyrimme jättämään ihmisille enemmän vapaa-aikaa hektisen arjen keskellä, kauppiaana toimiva Veli-Pekka Hussi kertoo.


Tuttu kumppani tarjouskilpailun voittoon

Kaupan rakentamista suunnitellessa kilpailutettiin osana prosessia luonnollisesti myös kylmäkalusteiden toimittaja. Kilpailutuksen voitti lopulta Viessmann. Tämä sopi Hussille paremmin kuin hyvin.

– Olin tyytyväinen, kun Viessmann tuli valituksi, koska olen tehnyt heidän kanssaan aiemminkin yhteistyötä – oikeastaan koko kauppiasurani. Kokemukseni Viessmannin kanssa toimimisesta ovat olleet hyviä, Hussi kiittelee.

Viessmannilta tuli koko Centrumin tarvitsema kattaus kylmälaitteistoja, niin omakoneellisia kuin linjakoneita hiilidioksidilaitoksen takana. Kaikki mahdollinen on pyritty toteuttamaan ovitetuilla kalusteilla nykypäivän standardien mukaisesti.

Ekologisuus on tärkeä arvo. Ovellisilla kaapeilla ja altailla pyritään energiankulutuksen minimoimiseen. Ledivalaistus auttaa tuomaan tuotteita paremmin esiin myös ovellisista kaapeista, Hussi kuvailee.

Juomaosasto saa Hussilta erityismaininnan. Läpinäkyvät, lasitetut kaapit tuovat tuotteet hienosti esille ja hyllyvälit sekä -korkeudet ovat juuri sopivat erilaisille panimotuotteille.


Hyvä kokonaispaketti, jossa myös jälkihoito toimii

– Oma kokemukseni on, että Viessmannin toimittama materiaali on ollut laadukasta aina. Jos jotain ongelmia on tullut, ne on hoidettu asianmukaisesti. Koen, että laitteet ovat toimintavarmoja vielä vuosienkin päästä, Hussi kiittelee.

– Voin suositella Viessmannia. He toimittavat kokonaispaketin, jossa on sopiva hinta, laadukas tavara ja jälkihoitokin toimii. Kauppiaalla kannattaa olla korkeat vaatimukset kylmälaitteilta ja Viessmann on hyvä kumppani vastaamaan niihin vaatimuksiin, Hussi päättää.

Voin suositella Viessmannia. He toimittavat kokonaispaketin, jossa on sopiva hinta, laadukas tavara ja jälkihoitokin toimii. 

Veli-Pekka Hussi, kauppias, K-Supermarket Centrum 

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit