Foodora Market, Suomi

Kylmähuoneiden avulla parempaa kylmäketjua ja logistiikan nopeutta

Foodora market on Foodoran oma ruoan verkkokauppa, joka toimittaa tilaukset suoraan asiakkaan kotiovelle. Foodoralla on tällä hetkellä 10 marketia Suomessa, joista asiakkaan tuotteet pyritään toimittamaan puolen tunnin sisällä tilauksesta.

– Meidän asiakaslupaukseen kuuluu tuoreus ja laatu, ja siihen liittyy olennaisesti tämä toiminnan nopeus, Foodora Marketien pääkaupunkiseudun operatiivinen päällikko Saija Karlsson kertoo.

Viessmann_Foodora_Karlsson_Stilli9.png

Nopeus keskiössä

Nopeuden takia Foodora Marketien suunnittelussa päädyttiin kylmähuoneisiin tavanomaisten kylmäkalusteiden sijaan. Logistiikka on kätevämpää ja tuotteiden kylmäketju pysyy parempana, kun kylmähuoneeseen saadaan täyttäessä työntää koko rullakko purettavaksi hyllyihin. Ovia ei tarvitse aukoa koko ajan ja tuotteita ei tarvitse pyöritellä huoneenlämmössä.

– Kun asiakas tekee tilauksen sovelluksellaan, se kilahtaa meidän skanneriin. Keräilijät keräävät sitten tuotteet suoraan kylmähuoneista, yhdellä ovenavauksella, Karlsson kertoo


Valitsimme Viessmann TectoCell -kylmähuoneet siitä syystä, että ne voitiin helposti räätälöidä meidän tiloihin sopivaksi. Ne myös auttavat meidän päivittäisessä työssä sillä että ne on helpompia täyttä ja purkaa, ja kylmäketju pysyy katkeamattomana, Karlsson kiittelee.

Saija Karlsson, Operatiivinen päällikkö Foodora market PK-seutu

625px_foodora2.png

Toimiva yhteistyö

Viessmannin kanssa yhteistyö on Karlssonin mukaan sujunut hyvin. Suunnittelu tehdään yhdessä hankinnan kanssa, ja asennukset ovat sujuneet loistavasti.

– Yksi tärkeä kriteeri oli, että he ovat saaneet kylmähuoneet toimitettua ja asennettua meille meidän toivomassa aikataulussa. Asentajat ovat saapuneet paikalle aina niin kuin on sovittu, Karlsson päättää.

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit