Edeka Schmidtin XL -myymälä, Saksa 

Edeka Schmidtin XL -myymälässä Bad Säckingenissä Viessmannin kylmäratkaisut takaavat täydellisen tuoreuden ja raikkauden - ostoelämyksen, joka tekee vaikutuksen.

Edeka Group Südwestin uusi Schmidtin Markt XL -myymälä avasi ovensa tammikuussa 2018. Myymälässä on 3000 m2 myyntipinta-alaa ja sinne asennettiin Viessmannin innovatiivset kylmäratkaisut.

Martin Schmidt, yksi Schmidtin myymälöiden kolmesta toimitusjohtajasta, kuuli Viessmannista EuroShopissa 2017 ja otti nopeasti yhteyttä uudelleen sopiakseen suunnittelukokouksesta. Edeka Group Südwestille tämä oli ensimmäinen suuri projekti Viessmann Kühlsysteme GmbH:n kanssa.

Loppujen lopuksi 35 kylmäkalustetta, yhteensä yli 100 m, asennettiin Edeka Schmidtin XL –myymälään. Kolme linjastoa energia- ja tilatehokasta TectoDeck MD5 –hyllykköä pitää meijerituotteet tuoreina. Kolme yksittäistä TectoDeck MD5-hyllykköä asennettiin itsepalvelualueelle kalalle, makkaroille ja juomille pitämään tuotteet niille sopivassa lämpötilassa, jotta niiden tuoreus ja laatu säilyisivät erinomaisina.

TectoDeck MD3 e-Visio takaa niin vihannesten ja valmisruokien kuin juusto- ja makkaravalmisteidenkin erinomaisen laadun. Yli 40-metrinen TectoFreeze VF1 Luxo -linjasto pitää puolestaan pakastetuotteet parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Lisäksi myymälään toimitettiin kaksi TectoPromo IS1 Norwell –heräteallasta, joita voi tarpeen mukaan käyttää sekä pakasteille että viileäsäilytystä vaativille tuotteille.

Uusi kauppahallikonseptin mukainen myymälämme on otettu erittäin hyvin vastaan asiakkaidemme keskuudessa. Kauppahallimainen tunnelma ei saisi loppua kylmä- ja pakasteosastoilla, vaan sen tulisi pysyä samanlaisena koko myymälässä. Siksi valitessamme kylmäratkaisuja meille oli erityisen tärkeää, että voimme esitellä laajan valikoiman tuotteita pienellä pinta-alalla. Tämä luo enemmän tilaa myymälään ja tukee kauppahallin tunnuspiirteitä.

Martin Schmidt, toimitusjohtaja, Edeka Schmidt.

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit