Edeka Görse, Saksa

Perinteet ja innovaatiot kohtaavat  Edeka Görse & Meichsner -myymälässä Berliinissä

Uusi Edeka Görse & Meichsner Eichborndammissa Berlin-Reinickendorfissa vie ruokakaupan uudelle tasolle monin eri tavoin ja yhdistää eri ruokamaailmoja.  Herkuosastolta löytyy kaviaaria Siperiasta, tryffeleitä Ranskasta ja Italiasta sekä sushia. Edellä mainittujen lisäksi tässä 2000 m2:n Edeka-myymälässä panostetaan vahvasti lähiruokaan.

Perinteet ja innovaatiot kohtaavat toisensa erityisellä tavalla Eichborndammissa. Ensimmäisenä Edeka-myymälänä Saksassa tämän uuden myymälän maito-osaston Viessmannin TectoDeck MD4 Leho -hyllyköissä on Smart access –ovet. Ovet voidaan avata koskematta niihin, ja ne ovat olleet hitti loppuasiakkaiden keskuudessa.

”Olen iloinen, että valitsimme Smart Access –ovet, sillä investointi on ollut todella sen arvoista”, kertoo Peter Görse, ”Koska Smart Access –ovet eivät tarvitse karmeja, on kylmähyllyköiden tuote-esittely merkittävästi parempi kuin perinteisillä ovilla. Tämä lisäarvo oli meille tärkeä, ja siksi myös hyväksyimme korkeammat investointikustannukset”, jatkaa Görse.

Peter ja Sören Görsen sekä Ingo Meichnerin Edeka-myymälässä Eichborndammissa on Viessmannin pakastekalusteita yli 56 metriä. Aiemmin mainittujen maitohyllyköiden lisäksi myymälässä on perinteisiä kylmähyllyköitä myös valmisruoille ja jäähdytetyille juomille.

Hyvien kokemusten ja erityisesti erinomaisen asiakaspalautteen ansiosta, Edeka Görse & Meichner aikoo tulevaisuudessakin pitää kiinni Viessmannin innovatiivisista konsepteista.

Olemme todella asettaneet vertailukohdan uusille myymälöille, ja tietenkin tämä on nyt vertailukohtana tuleville hankkeille.

Peter Görse

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit