Coop-supermarket, Ruotsi

Uutta teknologiaa, helpposti saatavilla olevia tuotteita ja ympäristöystävällisiä kylmäaineita 

Viessmann ja Coop solmivat sopimuksen viime vuonna kylmä- ja pakastekalusteiden toimittamisesta uuteen Coop Halmstad -myymälään Ruotsissa. Viessmann toimitti n. 200 metriä kylmäkalusteita myymälään, joka testasi ensimmäisten joukossa TectoDeck MD5 -hyllykköjä. Coop on nimetty kaikkein ympäristöystävällisimmäksi tuotemerkiksi Ruotsin päivittäistavaraketjujen joukossa ja kolmanneksi ympäristöystävällisin kaikkien yritysten joukossa.

Alueen uusimpana myymälänä voimme tarjoita uudenaikaista palvelua yhdistettynä huipputeknologiaan ja luoda miellyttäviä ostokokemuksia asiakkaillemme. Olemme saaneet erittäin positiivista palauttetta myymälän miellyttävyydestä, mikä on sopusoinnussa niiden tekijöiden kanssa, joilla arvioimme valitavia kylmäkalusteita. Eneregiatehokkuus ja ympäristöystävälliset kylmäaineet ovat erittäin tärkeitä meille, ja viestimme niistä myös asiakkaillemme.

Fredrik Pihlblad, Stora Coop Halmstad myymäläpäällikkö

Referenssimme

Päivittäistavarakauppa-asiakkaidemme menestystarinoita on listattu alla. Napsauta nähdäksesi kaikki referenssit. Katso kaikki referenssit