Schiller Werksverkauf Hof, Saksa

E. Schiller Fleisch GmbH -yritykselle tuoreus on ensisijaisen tärkeää. Perheyritys valmistaa ja jalostaa huippulaadukkaita lihaerikoisuuksia paikallisista baijerilaisista sioista.

Hannes Leucht tukee tarmokkaasti yrityksen vuonna 1989 perustaneita vanhempiaan johdon assistenttina. E. Schiller Fleisch GmbH:n yli 240 työntekijää takaavat parhaan mahdollisen laadun ja hygieniatason lihatuotteiden jalostuksessa uusimman teknologian avulla.

Tuotteiden jalostus ja toimitus tapahtuu ”juuri oikeaan aikaan” ilman varastointia tai välikuljetuksia, jotta voidaan varmistua tuotteiden olevan mahdollisimman tuoreita.

Tehtaanmyymälä syntyi elintarvikkeiden vähittäiskaupassa ylijäävistä lihanosista

Elintarviketeollisuuden valikoimaan kuuluu pääasiassa standardoituja lihatuotteita, joihin ei käytetä kaikkia yksittäisten lihatuotteiden osia. Siksi E. Schiller Fleisch GmbH avasi tehtaanmyymälän, joka oli aluksi vain pieni ikkuna tuotantohallissa.

Uuden tehtaanmyymälän taso nousi selvästi Viessmannin kylmä- ja pakastekalusteilla

Alkuaikojen pienestä ikkunasta on nyt tullut kokonainen kauppatila! Tehtaanmyymälän uusissa tiloissa E. Schiller Fleisch GmbH on aloittanut yhteistyön alansa huippuihin kuuluvan kumppanin Viessmann Kühlsysteme GmbH:n kanssa. Viessmannin uudet kylmälaitteet varmistavat muun muassa n. 25 % energiansäästön ja tekevät tilojen käytöstä selvästi tehokkaampaa, minkä ansiosta kylmäkalusteisiin mahtuu entistä suurempi valikoima tuotteita.

Kuten itsekin näette, ne ovat myös visuaalisesti hienoja: tehtaanmyymälämme taso nousee ehdottomasti. Se oli myös iso ostopäätökseemme vaikuttanut tekijä”

Hannes Leucht, Johdon assistentti,  E. Schiller Fleisch GmbH

Schiller Werksverkauf

Paikallisuus tärkeää

Kylmälaiteasentaja Behrschmidt Kälte- und Klimatechnik GmbH:n suosituksen ansiosta Leuchtille kehittyi jo ennen yhteistyön alkua perusluottamus Viessmann Kühlsysteme GmbH -yritykseen. 

Kaikki tämän projektin vaiheet konsultoinnista ja suunnittelusta hankintaan ja asennukseen sujuivat todella hyvin

Hannes Leucht, Johdon assistentti; E. Schiller Fleisch GmbH

Hän on äärimmäisen tyytyväinen yhteiseen hankesuunnitteluun ja yhteistyöhön ja odottaa innolla yhteistyön jatkumista Viessmannin kanssa.

Our references