Digitaaliset palvelut

Tec2Track, uusi etävalvontatyökalu auttaa seuraamaan päivittäisiä toimintoja ja käyttämään saatua tietoa toiminnan kehittämiseksi edelleen. 

Tieto auttaa tehostamaan ja kehittämään toimintaa. Elintarvikekauppiaiden on valvottava elintarvikehygieniaa ja raportoitava siitä esimerkiksi tarkkailemalla lämpötilatasoja. Heidän on myös varmistettava, että toiminta on sujuvaa eikä siihen liity riskejä, jotka voivat aiheuttaa suuria tappioita


Tec2Track on säädintoimittajasta riippumaton järjestelmä


Tec2Track on uusi etävalvontatyökalu, joka on säädintoimittajasta riippumaton. Se viestii kaikenlaisten säätimien kanssa Modbus-tiedonsiirtoyhteyden kautta, minkä ansiosta se soveltuu käytettäväksi niin olemassa olevissa, uudistetuissa kuin uusissakin myymälöissä.

Tec2Track voidaan mitoittaa erilaisiin myymälätyyppeihin, olipa kyseessä sitten pieni liike, huoltoasema tai suuri hypermarketti. Työkalu voidaan liittää mihin tahansa järjestelmään. Jos se ei pysty viestimään nykyisen säätimen kanssa, tarvitaan vain Viessmannin Monitro-anturit kylmäkalusteiden sisään tai kylmätiloihin ja yhdysväylä myymälään. Anturit voidaan asentaa jälkeenpäin mihin tahansa tuotteeseen tai suoraan Viessmannin tuotteisiin tehtaalla.

Tec2Trackin ansiosta elintarvikekauppiaat ja palveluntarjoajat pystyvät valvomaan joko yksittäistä  myymälää tai tarvittaessa jopa yksittäistä kylmäkalustetta tai kokonaista myymäläverkostoa. Asiakkaan odotusten ja käyttäjäprofiilin mukaan työkalu voidaan myös räätälöidä ja sovittaa tulevaa käyttöä varten.


Elintarvikkeiden vähittäismyynnin tietolähteiden yhdistäminen

Tec2Track antaa selkeän kokonaiskuvan kylmäjärjestelmistä ja -kalusteista, mutta lisäksi sen avulla voidaan valvoa ilmanvaihtojärjestelmää, valaistusta, kulunvalvontaa ja muita toimitilojen hallintatoimia. Toisin sanoen se kattaa kaiken lämpötilan ja energiankulutuksen seurannasta LVI- ja hallintajärjestelmien seurantaan koko rakennuksessa.

Lue lisää Tec2Track -etävalvontatyökalustaTEC2TRACK Remote monitoring technology

Haluatko lisätietoa Tect2Trackistä? Ota yhteyttä!