Avaimet käteen -kylmäratkaisut

Tuotannollisten kylmäpalvelujen räätälöityjä ratkaisuja ja avaimet käteen -projektien hallintaa mukaan lukien asiakkaan konsultoiniin ja teknisen tuen.

Kylmäratkaisujen suunnittelu vastaamassa alati kasvavia kestävän kehityksen ja toiminnallisen tehokkuuden vaatimuksia on olennainen osa päivittäistä työtämme. Paikalliset Viessmann-tiimimme työskentelevät yhdessä kokeneiden suunnittelijoidemme ja insinööriemme kanssa kehittääkseen räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Kuten jokaisessa hallinnoimassamme avaimet käteen -projektissa, autamme myös mitoittamaan tarvittavan jäähdytyskapasiteetin kullekin ympäristölle.

Viessmannin kylmäasiantuntijat työskentelevät isojen avainasiakkaiden kanssa, jotta voimme kehittää tulevaisuuden konsepteja asiakaskohtaisilla ratkaisuilla. Asiakkaanamme hyödyt myös konsulttiemme, suunnittelijoidemme ja huoltotiimiemme alan asiantuntemuksesta.

Keskustelemmme mielellämme avaimet käteen -kylmäratkaisuistamme niin päivittäistavarakaupalle, ruokapalveluille, elintarvike- ja juomateollisuudelle kuin tuotantoympäristöille, varastoille ja logistiikkaratkaisuille. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja.

Miten voimme olla avuksi?