Palvelut

Me Viessmannilla tarjoamme saumattomia kylmäratkaisuja koko tuotteen elinkaaren ajan varmistaaksemme järjestelmän parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Tehokkaiden ja räätälöitävien kylmälaitteidemme lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman palveluita mukaan lukien suunnittelu, asennus, huolto, valvonta ja ylläpito.

Viessmann-tiimi on mukanasi paikan päällä alusta pitäen asentamassa, käynnistämässä ja ottamassa käyttöön kylmäjärjestelmiä varmistaakseen, että ne toimivat virheettömästi. Huolto- ja kunnossapitotiimimme huolehtivat kustannustehokkaasta ja luotettavasta toiminnasta koko laitteiston 10-15 vuoden elinkaaren ajan. Viessmannin huoltopalvelut auttavat varmistamaan kestävän kehityksen vähentämällä tarpeetonta energiankulutusta ja jätteen muodostusta.

Huoltotiimimme työskentelee kulissien takana tiiviisti sunnittelijoidemme, kylmäinsinööriemme ja tuotekehitystiimien kanssa parantaakseen jatkuvasti kaupallisia kylmäratkaisujamme ja asiakaskokemusta. Viessmannin kylmäpalvelut on suunniteltu pitämään toimintasi mahdollisimman sujuvana konsultoinnista ja suunnittelupalvelusta asiakkaiden projektisuunnitteluvaiheessa digitaalisiin valvontapalveluihin ja ennakoivaan kunnossapitoon. Lisäksi omistautunut Viessmann-palvelutiimimme toimii yhteistyössä valittujen alueellisten palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen sinulle jatkuvan paikallisen läsnäolon.  

Huolto ja asennus: Etelä- ja Länsi Suomi                         

Suomen Jääkylmä

Suomen Jääkylmä 

Viessmann - Suomen Jääkylmä tarjoaa täyden valikoiman kylmäratkaisuja ja -palveluja, jotka kattavat kaikki kaupallisen kylmän tuotteet, palvelut sekä kylmätilojen ja -varastojen rakentamisen. Vuonna 2005 perustetun yrityksen palveluksessa on 25 kylmäalan ammattilaista, ja toimipaikat sijaitsevat Keravalla ja Turussa kattaen Etelä- ja Länsi-Suomen toiminta-alueen. 

Huolto ja asennus: Etelä- ja Keski-Suomi                         

FCool                 

FCool 

Vuonna 2008 perustettu FCool Oy kattaa kylmätekniikan palvelut kaupallisen kylmän ja kylmävarastoinnin tarpeisiin. Yritys toimii Kuopiossa ja Lahdessa ja sen palveluksessa on 14 kylmäalan asiantuntijaa, jotka palvelevat vähittäiskaupan ja teollisuuden asiakkaita Itä- ja Etelä-Suomessa.

Viessmann Kylmäpalvelut